With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / A közvetlen értékesítés már nem piaci ...
2013. augusztus 28.    
A közvetlen értékesítés már nem piaci rés: külön ágazattá válhat
A közvetlen értékesítés már nem piaci rés: külön ágazattá válhat

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapon belül négy fejlesztési terület nyílik meg, ebből kettő – a fiatal gazdák tematikus alprogram és a rövid ellátási lánc program – lehet kedvező a közvetlen értékesítés szempontjából a magyar gazdák számára. Az utóbbi koordinálására létrejött egy munkacsoport, amely előkészíti a kapcsolódó kormányzati programot.

kereskedelem, vállalkozás, élelmiszeripar

A helyi élelmiszerben és a rövid ellátási láncban nagy tartalék van, ezt jelzi az is, hogy Európában a közvetlen értékesítés már nem csupán piaci rés, hanem külön ágazattá kezd válni – mondta V. Németh Zsolt vidékfejlesztésért felelős államtitkár balatonkenesei tájékoztatóján.

 

Kifejtette: a helyi termékek iránt idehaza is nő az igény, ezért számos intézkedést hozott a kormány, így például lehetővé tette, hogy a termelési hely 40 kilométeres körzetében könnyített feltételekkel lehessen értékesíteni állati termékeket; módosította a közbeszerzési törvényt annak érdekében, hogy a helyi termékek könnyebben bekerülhessenek a közétkeztetésbe, a helyi piacokat pedig már nem kell engedélyeztetni, csak bejelenteni. Hozzátette: ezek a támogatások tették lehetővé kisüzemek létrejöttét még a válság közepette is.

 

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapon belül négy fejlesztési terület nyílik meg, ebből kettő – a fiatal gazdák tematikus alprogram és a rövid ellátási lánc program – lehet kedvező a magyar gazdák számára, ezért utóbbi koordinálására létrejött egy munkacsoport, amely előkészíti a kapcsolódó kormányzati programot - közölte az államtitkár az MTI kérdésére.

 

A helyi termékeket segítő pénzügyi forrásokról azt mondta: arra törekednek, hogy az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból megszerezhető támogatásokon túl, kihasználva a pályázati alapok közötti átjárhatóságot, a szociális alapból vagy a regionális fejlesztési alapból is pénzt vonjanak be a LEADER-be, vagyis a közösség által irányított helyi fejlesztések rendszerébe.

V. Németh Zsolt elmondta: az a cél, hogy az eddig mereven elválasztott fejlesztési programok ezentúl jobban átjárhatók lesznek, és egy-egy program több forrásból is finanszírozható lesz.

 

Az államtitkár Balatonkenesén átadta a helyi Pékmester Biscuits Kft. lekvárfőző üzemét, amely több mint 25 millió forintos LEADER pályázati támogatással valósult meg. Az üzem nagyüzemi pékségeknek napi 10 mázsa alapanyagot állít elő, exkluzív csomagolt termékből pedig naponta 200 kilogrammot.

 

(Forrás: Vidékfejlesztési Minisztérium)

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013