With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / A tavalyihoz hasonlóan teljesíthet a 2013. ...
2013. október 4.    
A tavalyihoz hasonlóan teljesíthet a 2013. évi agrárkivitel
A tavalyihoz hasonlóan teljesíthet a 2013. évi agrárkivitel

Az év első félévére vonatkozó külkereskedelemi adatok pozitívak, hiszen a növényi termékek első féléves exportárbevétel-kiesését az élelmiszerkészítmények exportjának növekedése jelentősen kompenzálja – ismertette az Agrárgazdasági Kutatóintézet által közzétett exportadatokat Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár.

mezőgazdaság, élelmiszeripar, vállalkozás, kereskedelem

Így az élelmiszerkészítmények exportnövekedésének, valamint az újévi betakarításnak, kedvező terméseredményeknek köszönhetően a 2013 évi agrárkivitel az előző évihez közel azonos szinten teljesít majd – tette hozzá az államtitkár.

 

Czerván György a mezőgazdaság teljesítményének értékeit elemezve kiemelte: az év második negyedévében a mezőgazdaság teljesítménye 17,2%-os javulást ért el az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ennek a növekedésnek a következménye az is, hogy míg 2012 I. félévében a mezőgazdaság csupán 3,1%-kal járult hozzá a GDP teljesítményéhez, addig 2013 I. félévében a GDP arány már 3,7%-ot tett ki.

 

A kedvező eredmények annak ellenére születtek, hogy az első félév teljesítményére a tavalyi évi aszály erősen rányomta a bélyegét, míg a második féléves újévi betakarítási eredmények kedvező makrogazdasági előrejelzést prognosztizálnak – fogalmazott az államtitkár.

 

(Forrás: Vidékfejlesztési Minisztérium)

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013