With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / A vadgazdálkodás is hozzájárulhat az élhetőbb ...
2013. szeptember 5.    
A vadgazdálkodás is hozzájárulhat az élhetőbb vidék megteremtéséhez
A vadgazdálkodás is hozzájárulhat az élhetőbb vidék megteremtéséhez

A vidékfejlesztési tárca vizsgálja a vadhús közétkeztetésbe való bevonásának, a vadhús iránti kereslet élénkítésének és a hazai vadhúsfeldolgozás színvonalemelésének lehetőségét. A büntető törvénykönyv változása immár több év börtönnel fenyegeti az orvvadászatot, miközben a hivatásos vadászok többletjogosítványokhoz jutottak.

erdő, turizmus, vadgazdálkodás, vadászat

A Vidékfejlesztési Minisztérium a Nemzeti Vidékfejlesztési Stratégiában célként tűzte ki az élhetőbb magyar vidék megteremtését, támogatását, s ebben a vadgazdálkodásnak, a vadászati turizmusnak komoly szerep juthat – fogalmazott Kardeván Endre a zalai vadászati évadnyitó ünnepségen. A Bak-Sohollári Völgyben megrendezett egésznapos eseményen a szaktárca államtitkára említést tett azokról a kormányzati lépésekről is, amelyek az ágazatot kedvezőbb helyzetbe hozzák.

 

A turizmus élénkítését, egy-egy térség természeti és kulturális értékeinek bemutatását segítheti egy színvonalas vadásznap. Soholláron ennek már hagyománya van, mondta az államtitkár, aki kitért arra is, hogy Zala megye természeti és vadászati értékekben az ország egyik legkiválóbb, látnivalókban leggazdagabb vidéke. Bizonyítják ezt a megye területén terítékre került világrekord gímbikák, és az utóbbi évek legkiválóbb, legérettebb agancsa, amelyet 2 éve szintén Zala megyében hoztak terítékre.

 

A Vidékfejlesztési Minisztérium az utóbbi években számos erőfeszítést tett a vadászati ágazat kedvezőbb megítélése és fejlesztése érdekében. A tárca vizsgálja a vadhús közétkeztetésbe való bevonásának, a folyamatosan növekvő vadhús iránti kereslet élénkítésének és a hazai vadhúsfeldolgozás szintje emelésének lehetőségét. Ez utóbbira jó példa a közelmúltban átadott tatai vadhúsfeldolgozó üzem.

 

Fentieken túl Kardeván Endre sorolta a vadászatot érintő további kedvező változásokat: a fegyvertartással kapcsolatos adminisztratív terheket csökkentő módosítást, a büntető törvénykönyv változását, amely több év börtönnel fenyegeti az orvvadászatot, a hivatásos vadászok pedig többletjogosítványokhoz jutottak.

 

(Forrás: Vidékfejlesztési Minisztérium)

 

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013