With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / A vidéki vállalkozások fejlesztését célzó pályáztatás ...
2013. augusztus 13.    
A vidéki vállalkozások fejlesztését célzó pályáztatás egykapus lesz
A vidéki vállalkozások fejlesztését célzó pályáztatás egykapus lesz

Együttműködési megállapodást írt alá az ESZA Nonprofit Kft. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a vidéki gazdaság és társadalom fejlődése támogatásának érdekében. Fontos cél, hogy az EMVA (Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap) források mellett az ERFA (Európai Regionális Fejlesztési Alap) és az ESZA (Európai Szociális Alap) támogatásaihoz is hozzájussanak a vidéki vállalkozások.

pályázat, vállalkozás

Együttműködési megállapodást írt alá az ESZA Nonprofit Kft. és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a vidéki gazdaság és társadalom fejlődése támogatásának érdekében. Közös munkacsoportot hoznak létre a támogatások igénybevételének az elősegítésére. Nagy előrelépést jelent az együttműködés a több százezer tagot számláló Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és az ESZA Nonprofit Kft. között, hiszen a két szervezet a 2014-2020-as ciklus során kiosztandó támogatások összehangolásán dolgozik.

 

A kooperáció lényege, hogy a vidéki vállalkozások fejlesztését célzó pályáztatás egykapus lesz, a kamara tanácsadói hálózatával szakmai segítséget nyújt a vidéki vállalkozások számára a pályázatírásban. Az ESZA Nonprofit Kft. pedig széleskörű képzésben részesíti a tanácsadókat, hogy a lehető legmélyebb tudás birtokában láthassák el feladatukat. Az együttműködés másik fontos pillére, hogy a pályázati források tervezése során a NAK és az ESZA szakemberei közösen képviselik a vidéki vállalkozások érdekeit, hogy a lehető leghatékonyabban szabhassák a fejlesztési igényekhez a pályázatokat.

 

Az együttműködés aláírásakor Győrffy Balázs, a NAK elnöke hangsúlyozta, kiemelten fontos, hogy az EMVA (Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap) források mellett az ERFA (Európai Regionális Fejlesztési Alap) és az ESZA (Európai Szociális Alap) támogatásaihoz is hozzájussanak a kamarai tagok.

 

Bene Dániel, az ESZA Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette, hogy a főként egészségügyi, oktatási és szociális célú pályázatokat kezelő szervezet számára kiemelten fontos a Leghátrányosabb Helyzetű (LHH) Kistérségek komplex fejlesztése a felzárkóztatás érdekében. „A vidéket más szemléletben kell megközelíteni” – mondta Bene Dániel, aki szerint a közös munka gyümölcse a gyorsabb és hatékonyabb forrásfelhasználás lesz, amely komoly fejlődési lehetőséget jelent a magyar vidék számára.

 

(Forrás: esza.hu)

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013