rolex replica watches

replica watches

 

With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Főoldal / Megoldások / Automata lóetető, szénaadagoló, szénarács
2013. szeptember 13.    
Automata lóetető, szénaadagoló, szénarács
Automata lóetető, szénaadagoló, szénarács

Az automata szénaadagoló berendezés alkalmazásával a ló a természetes legelő testtartásában, és hasonlóan lassan, kis adagokban fogyaszthatja a táplálékát, alaposabban megrágva, egészségesebb módon. Elkerülhető a széna egészségtelen habzsolása; egy adag széna a ló számára órákig elfoglaltságot ad – ez csökkenti a ló unalmát és pótcselekvéseit.

Bos-Plus Kft.
mezőgazdaság, állattenyésztés,

A hagyományos szénarácshoz képest az automata etető kialakításából adódóan csökken a belélegzett por mennyisége és a széna pocsékolása.

 

Az automata lóetető működési elve a következő: a széna perforált lemezre kerül, amelyet a rugós szerkezet folyamatosan húz felfelé, azaz a szénarács felé a széna fogyasztásával megegyező ütemben. A perforált lemez furatain keresztül a szennyeződések és a por lepotyog a padlóra.

 

Az automata lóetető utántöltése egyszerű, a szerkezete kiváló minőségű horganyzott acél, a szénarács műanyag bevonatú.

 

Automata lóetető, szénaadagoló, szénarács

 

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Bos-Plus Kft. Bos-Plus Kft.

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 

 

RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013