With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Automata lóetető, szénaadagoló, szénarács
2013. szeptember 13.    
Automata lóetető, szénaadagoló, szénarács
Automata lóetető, szénaadagoló, szénarács

Az automata szénaadagoló berendezés alkalmazásával a ló a természetes legelő testtartásában, és hasonlóan lassan, kis adagokban fogyaszthatja a táplálékát, alaposabban megrágva, egészségesebb módon. Elkerülhető a széna egészségtelen habzsolása; egy adag széna a ló számára órákig elfoglaltságot ad – ez csökkenti a ló unalmát és pótcselekvéseit.

Bos-Plus Kft.
mezőgazdaság, állattenyésztés,

A hagyományos szénarácshoz képest az automata etető kialakításából adódóan csökken a belélegzett por mennyisége és a széna pocsékolása.

 

Az automata lóetető működési elve a következő: a széna perforált lemezre kerül, amelyet a rugós szerkezet folyamatosan húz felfelé, azaz a szénarács felé a széna fogyasztásával megegyező ütemben. A perforált lemez furatain keresztül a szennyeződések és a por lepotyog a padlóra.

 

Az automata lóetető utántöltése egyszerű, a szerkezete kiváló minőségű horganyzott acél, a szénarács műanyag bevonatú.

 

Automata lóetető, szénaadagoló, szénarács

 

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Bos-Plus Kft. Bos-Plus Kft.

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013