rolex replica watches

replica watches

 

With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Főoldal / Megoldások / Az adózást is figyelembe veszi az ...
2013. január 22.    
Az adózást is figyelembe veszi az online mezőgazdasági piactér
Az adózást is figyelembe veszi az online mezőgazdasági piactér

Adózási szempontból sok a kivétel és a specialitás a magyar mezőgazdaságban. Az adózási rendszer áttekintésének egyszerűsítése érdekében a Magro.hu online mezőgazdasági piactér olyan megoldást fejlesztett a gazdák és a felvásárlók számára, amely már a kereskedés első fázisában nyilvánvalóvá teszi a szereplők adózási státuszát és a fizetendő adót.

MagroPontHu Kft.
mezőgazdaság, kereskedelem

A mezőgazdasági adókapcsolatok nagyon sokfélék lehetnek, attól függően, hogy milyen adózó az eladó és a vevő. Ezt a komplex és igen bonyolult összefüggéseken alapuló rendszert képes kezelni a Magro.hu online mezőgazdasági piactér, az internetes mezőgazdasági kereskedelem szakértője. Hosszú fejlesztés eredményeként a piactér megoldása a felhasználók adózási státusza és az adásvétel tárgyát képező termék ismeretében kiszámolja az eladóra és vevőre vonatkozó nettó és bruttó árat már a kereskedés első pillanatában. Ez valódi újdonság a magyar e-kereskedelemben és a mezőgazdaságban egyaránt.

Az internetes fejlesztés elsődleges célja, hogy megmutassa, a sokszor átláthatatlannak tűnő rendszereket az online piactér képes egyszerűsíteni, és a gazdák üzletkötései egyszerűsödnek, ha online kereskednek. A Magro.hu online piactéren több ezer gazda és felvásárló kínálja terményét és haszonállatát eladásra, és teszi fel vételi szándékát, ezért nem mindegy, hogy kinek milyen az adózási státusza.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ha az eladó feltesz pl. 1000 tonna kukoricát vagy búzát eladásra, a másik oldalon a potenciális vevőnek a bejelentkezés után azonnal megjelenik a monitoron, hogy kettőjük között milyen adókapcsolat áll fenn és milyen nettó, illetve bruttó ár megfizetésére lenne kötelezett.

Milyen adótípusokat kezel a piactér?

• Létezik a fordított áfa bizonyos szántóföldi növények (pl. búza, kukorica, árpa) esetén, de csak bizonyos adózási státuszú eladókra és vevőkre. Ráadásul az érintett termékek köre várhatóan még bővülni is fog.

• Vannak különleges jogállású adóalanyok, pl. az őstermelők, akikre nagyon speciális adózási szabályok vonatkoznak.

• Kedvezményes áfakulcs (18%) alkalmazandó pl. a tejre, tejtermékekre, vagy a gabona, liszt, keményítő vagy tej felhasználásával készült termékre.

• Bizonyos adóalanyok kompenzációs felárra jogosultak, ami a terméktől függően 7%, illetve 12% lehet.

A piactér új fejlesztése minden adónemet figyelembe vesz, és minden mezőgazdasági terményre megoldást kínál, valamint az adónemekben és azok mértékében bekövetkező változásokat is képes követni.

 

 

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Online piactér a mezőgazdaságban: Magro.hu Online piactér a mezőgazdaságban: Magro.hu MagroPontHu Kft. MagroPontHu Kft. Aszálykárok idején nyitottabbá válik a piac az új, internetes kereskedési formára Aszálykárok idején nyitottabbá válik a piac az új, internetes kereskedési formára
Hogyan kereskedjünk sikeresen a mezőgazdaságban? Hogyan kereskedjünk sikeresen a mezőgazdaságban?

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 

 

RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013