With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / Az NFA-pályázatokon száz hektár felett több ...
2013. augusztus 14.    
Az NFA-pályázatokon száz hektár felett több nyertest is hirdethetnek
Az NFA-pályázatokon száz hektár felett több nyertest is hirdethetnek

A Nemzeti Földalapba tartozó földrészletek hasznosításának részletes szabályairól szóló 262/2010. (XI. 17.) Korm. rendelet tartalmazza a földrészletek haszonbérbe adásra irányuló pályázati szabályait is. 2013. augusztus 2. napjától a pályázati felhívás és a szerződéskötési előírások is változtak. A jogszabály egyes részei nehezen értelmezhetők.

termőföld, pályázat, mezőgazdaság

A 2013. augusztus 2-ától alkalmazandó új szakasz szerint ha a pályáztatási eljárás tárgyát több földrészlet képezi, és azok együttes területnagysága a 100 hektárt eléri, a pályázati felhívásnak tartalmaznia kell az arra vonatkozó figyelemfelhívást, hogy a 26/A. §-ban meghatározottak szerint a pályázatok elbírálásának eredményeként több nyertes pályázó is kiválasztható [262/2010. (XI. 17.) Korm. rend. 26. § (1a)bek.].

 

A 306/2013. (VIII. 1.) Korm. rendelet másik új bekezdése szerint ha a pályázati felhívás tartalmazza az (1) bekezdésben meghatározott figyelemfelhívást, a pályázó köteles nyilatkozni arról, hogy tudomásul veszi és elfogadja azt, hogy amennyiben a pályázatát a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) nyertessé nyilvánítja, a haszonbérleti jogot a pályázati felhívásban közzétett birtoktestnek csak egy részére is elnyerheti [262/2010. (XI. 17.) Korm. rend. 26. § (3)bek.].

 

A jogszabály egyes részei nehezen értelmezhetők.

 

További részletek itt találhatók:

http://epitesijog.hu/figyelo/1336-valtoztak-a-nemzeti-foldalapba-tartozo-foldreszletek-palyazati-szabalyai

 

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013