With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Azt vedd, ami jó neked!
2011. október 10.    
Azt vedd, ami jó neked!
Azt vedd, ami jó neked!

I love JÓ - ezzel a szlogennel indított kampányt a Nap-Hold Egyesület a tudatos vásárlás népszerűsítésére.

gasztronómia, GMO, gyógynövény, gyümölcs, kereskedelem, tanúsítás, védjegy, zöldség, élelmiszerbiztonság, élelmiszeripar

A Veszprém megyei I love JÓ kampány azt hangsúlyozza, hogy tudatos vásárlónak lenni magának a vásárlónak JÓ. Minden döntésünk visszahat ránk: vannak, amelyek közvetlenül, és vannak, amelyek közvetetten. A fenntartható életforma kialakításának, amelynek része a fogyasztási szokásaink megváltoztatása is, közvetlen jótékony hatásai is vannak, valamint hozzájárul ahhoz, hogy a jövőben is élvezhessük a természet szépségeit és áldásait. Bár úgy tűnhet, hogy az egyes ember fogyasztása elvész a tömegfogyasztásban, nem felejthetjük el, hogy a tömegek fogyasztása az egyének vásárlásaiból tevődik össze.

Mi is a jó? Jó az, ami

 természetes összetevőket tartalmaz

 helyi termék

 amire tényleg szükség van

 nincs feleslegesen csomagolva

A reklámokról…

Naponta jelennek meg új termékek és az azokat népszerűsítő reklámok, amelyek zöme épphogy érinti a termék jellemzőit, helyette a vásárlók érzelmeire hatva próbálják eladni az adott terméket. A kritikus reklámszemlélet mellett azonban ki kell emelni, hogy az életben nem a fogyasztás a legjobb dolog, sőt, a legjobbak – a szeretet, a közösség, az önmegvalósítás – ingyen vannak.

A csomagolásról…

A hulladékhegyek ellen a kevesebb szemét termelése a leghatékonyabb fegyver. A szelektíven gyűjtött szemetet is el kell vinni a hulladékgyűjtő-szigetre, amit onnét el kell szállítani, fel kell dolgozni. Ehelyett nyújtanak jobb megoldást a kevesebb vagy újrafelhasználható anyagba csomagolt termékek. A piacon vásárláskor pedig a saját szatyor.

Az étel-italról…

Enni és inni kell, de nem mindegy, hogy mit. A boltok polcai roskadoznak a különböző termékektől, a hűtőpultok tele vannak egzotikus zöldségekkel és gyümölcsökkel, ám kérdés, hogy erre mind szükség van-e? A helyben termelt élelmiszer vásárlásával nem csak a hazai gazdaság kap támogatást, de a kisebb szállítási és tárolási kapacitás révén a környezetet is kisebb terhelés éri.

A szépségről és a tisztaságról…

A szépség- és tisztaságipar nem csak ígéretekkel, de elvárásokkal is folyamatosan bombázza a fogyasztókat, akik ezen elvárások mentén fogynak, fehérítenek, ránctalanítanak, baktérium-mentesítenek, vegyszerek hadával körbevéve magukat. A szépség azonban nem a vegyipar terméke, hanem belülről fakad. Az ápoltsághoz és a tiszta környezethez pedig minden megtalálható a természetben.

A projekt szakmai partnere a Tudatos Vásárlók Egyesülete. A projekt a Környezet és Energia Operatív Program keretén belül, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

(Forrás: www.tudatosvasarlo.hu)

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013