With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Egyre jobb üzlet lesz a nyúl
2011. november 14.    
Egyre jobb üzlet lesz a nyúl
Egyre jobb üzlet lesz a nyúl

Jelentősen bővül a magyar nyúltenyésztők piaca

állattartás, állattenyésztés, élelmiszeripar, hús

A Tetrabbit Kft., valamint beszállítói (Zika Szövetkezet, Nagyhajmási Gazdaszövetkezet, s remélhetőleg a Nyúl-unk a munkáért programba jelentkezett közösségek tagjai) előtt hatalmas lehetőség nyílt.

A Tetrabbit Kft. 2011. október 24-től exportálhat nyúlhúst Oroszországba, illetve az orosz vámunióhoz tartozó országokba - olvasható Csúvár Zsolt, a Tetrabbit Kft. ügyvezető igazgatója közleményében. A világ vezető nyúltenyésztő országainak (Kína, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Magyarország) vállalatai közül a Tetrabbit Kft. a harmadik feldolgozó, aki jogosult nyúlhúst szállítani ezekre a területekre.

A vállalat az elmúlt években folyamatosan fejlesztette a nyúltartás technológiáját és javította a feldolgozó üzem színvonalát. Minden esetben megfelelt a magyar állategészségügyi hatóság sokszor kíméletlennek tűnő ellenőrzésein, és mindent megtett a vevői elvárások kielégítése érdekében.

Mindennek eredményeként megérdemelten kapta meg ez év októberében az orosz export engedélyt, így Svájc, Németország, Olaszország, a Benelux államok, Románia, Bulgária, Szlovákia és Japán mellett most már az oroszországi boltok polcain is elérhetőek a Tetrabbit Kft. által gyártott friss és fagyasztott termékek. A rendkívül széles termékpalettán az egész nyúltól a darabolt, csont nélküli termékeken keresztül a pácolt készítményekig minden megtalálható.

A Tetrabbit Kft. Magyarország legnagyobb nyúltenyésztő és feldolgozó vállalata, hetente 60 ezer nyulat vág, amellyel a magyarországi termelés 60%-át adja. Az elmúlt években számos beruházással fejlesztették nyúltelepeiket, melyek így a legmagasabb szintű állatvédelmi előírásoknak is megfelelnek.

Minden telepen rutinszerűen működtetik az Állatorvos-tudományi Egyetemmel közösen kidolgozott állatorvosi programot. A Fehérkereszt Állatvédő Ligával kialakított sikeres együttműködésnek köszönhetően, egyre magasabb szinten tudnak eleget tenni az állatjóléti követelményeknek.

Legújabb fejlesztésük a 2012 januárjában bevezetésre kerülő svájci előírásoknak megfelelő tartásmód. Ennek keretében már 2011 februárjában átadásra került az a telep, amely az ez év októberében lezajlott szigorú ellenőrzésen, a magyarországi cégek közül elsőként teljesítette a SGS (Société Générale de Surveillance SA) előírásokat, így eleget téve a 2012 januárjától életbe lépő svájci állatvédelmi rendelet követelményeinek. Az új telepen a standardoknak megfelelő, sőt azokat meg is haladó körülmények között folyik a nyúltartás.

Az orosz export engedély megszerzésével hatalmas lehetőség nyílt meg a további növekedésre és fejlődésre. Egy új lépcsőfok, egy nagyon magasra vivő lépcsősor az, amelyre most a Tetrabbit Kft. fellépett.

A Tetrabbit Kft-ről további információkat a www.tetrabbit.eu oldalon olvashat.

A Nyúl-unk a munkáért programról a www.nyulunkamunkaert.hu oldalon tájékozódhat.

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013