With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / Egyszerűbb lehet a mezőgazdasági kockázatkezelő rendszer ...
2013. június 11.    
Egyszerűbb lehet a mezőgazdasági kockázatkezelő rendszer 2014 nyarától
Egyszerűbb lehet a mezőgazdasági kockázatkezelő rendszer 2014 nyarától

A szervek mostani papíralapú eljárását korszerű informatikai megoldásokkal támogatott rendszer váltja fel. Az elektronikus adatbejelentő rendszer a korábban már megadott adatokat felhasználva segíti majd a kitöltést, és a számítások elvégzésével csökkenti a résztvevők adminisztratív terheit.

mezőgazdaság, vállalkozás, finanszírozás

 

Az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében megvalósuló Komplex mezőgazdasági kockázatkezelési rendszer fő célja a mezőgazdasági termelést érintő időjárási és más természeti kockázatok kezeléséről szóló 2011. évi CLXVIII. törvény által létrehozott egységes kárfelelősségi rendszer követelményeit teljes körűen kielégítő informatikai fejlesztés megvalósítása.

 

A megvalósuló projekt eredményeképpen a rendszerben jelenleg is részt vevő mezőgazdasági termelők, illetve szervek adminisztrációs terhei várhatóan nagymértékben csökkennek majd. A szervek mostani papíralapú eljárását korszerű informatikai megoldásokkal támogatott rendszer váltja fel. A mezőgazdasági termelők a kárenyhítési rendszerben szereplő területadataikat egyszerűbben, az Egységes Kérelemhez hasonló módon adhatják majd meg, kiküszöbölve az ismétlődő adatmegadást. Az így biztosított elektronikus adatbejelentő rendszer a korábban már megadott adatokat felhasználva segíti majd a kitöltést, és a számítások elvégzésével csökkenti a résztvevők adminisztratív terheit.

 

Az 1,25 milliárd forint összegű projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg, várható befejezése: 2014. június 30.

 

A rendszer fejlesztése a kárenyhítésben érintett szervek együttműködésével, konzorciumban történik, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal vezetésével. Konzorciumi tag az Agrárgazdasági Kutató Intézet, a Földmérési és Távérzékelési Intézet, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, az Országos Meteorológiai Szolgálat, valamint az Országos Vízügyi Főigazgatóság mellett a Vidékfejlesztési Minisztérium, továbbá együttműködő partner a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt.

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013