With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Pályázatok / Élelmiszervédjegyek promócióját támogatják
2013. június 25.    
Élelmiszervédjegyek promócióját támogatják
Élelmiszervédjegyek promócióját támogatják

A Magyar Turizmus Zrt. pályázatot hirdet a 2013. november 20-ig megvalósuló rendezvényeken, fesztiválokon a már bevezetett tanúsító és közösségi élelmiszer védjegyek promóciója támogatására. A pályázat célja a magyar élelmiszerek, piaci pozíciójának javítása, a tanúsító és/vagy közösségi élelmiszer védjegyek ismertségének növelése.

 

pályázat, élelmiszeripar, kereskedelem, vállalkozás, marketing

Támogatás igénybevételére jogosult az a pályázó természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, aki vagy amely mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával, értékesítésével foglalkozik.

 

A pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a rendezvényen minimum 5, élelmiszer-előállítással foglalkozó, élelmiszervédjegy használatra jogosult magyar mikro-, kis- és középvállalkozás megjelenését biztosítja.

 

A támogatás jellege és mértéke: vissza nem térítendő, utófinanszírozású, a pályázati tevékenységre maximum 50%-os támogatás.

 

Egy pályázat összege minimum 2.000.000 maximum 5.000.000 forint, de a rendezvényenként felmerülő (támogatható) költségek maximum 50%-a támogatható.

 

A pályázat benyújtási határideje: 2013. július 15.

 

További információk:

http://www.amc.hu/content/palyazati-felhivas-2013-november-20-ig-megvalosulo-rendezvenyeken-fesztivalokon-mar-bevezete

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013