With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / Közérthető összefoglaló – az engedélyeztetéstől a ...
2014. február 5.    
Közérthető összefoglaló – az engedélyeztetéstől a bírságokig
Közérthető összefoglaló – az engedélyeztetéstől a bírságokig

Az Építésügyi hatósági útmutató 2014 – Az építésügyi hatósági eljárások és a szankciórendszer című digitális kiadvány tartalma a naptári év végéig folyamatosan frissül: aki egyszer megvásárolja, az az év végéig mindig az aktualizált változatot tudja elérni. A könyv gyakorlatias magyarázatokkal, listákkal, táblázatokkal is segíti az eligazodást a hatósági eljárások útvesztőjében.

építés, felújítás, településfejlesztés, vállalkozás, építési jog

A könyv az építésügyi és az építésfelügyeleti hatósági eljárásokban 2014. január 1-jétől alkalmazandó szabályok gyakorlatias magyarázatát tartalmazza. Megkönnyíti az építésügyi jogszabályokban való tájékozódást, valamint a jogszabályváltozások nyomonkövetését és értelmezését. A kiadvány összefoglalja azokat a jogszabályi előírásokat – és az azokhoz kapcsolódóan a gyakorlatban kialakult megoldásokat –, amelyek segítséget nyújtanak a hatósági eljárásban a megfelelő jogalkalmazáshoz.

 

A szakanyag a jogszabályi változásokat a szöveg megfelelő pontjánál jelzi, és tájékoztatja arról is az olvasót, hogy a jogszabály-módosításhoz a gyakorlatban hogyan lehet és kell alkalmazkodni. Az értelmezést felsorolások, táblázatok, ábrák is megkönnyítik.

 

A vonatkozó jogszabályi rendelkezések pontos megismerhetősége érdekében a szerző minden hosszabb gondolat, bekezdés után jelzi, hogy az ott leírtak pontosan melyik jogszabály melyik szakaszán alapulnak.

 

A digitális kiadvány az év folyamán nyomon követi a jogszabályváltozásokat is, és tartalmának kialakítására olyan módon került sor, hogy az olvasó a frissített szövegben azonnal észlelhesse, ha valamilyen szabályban változás következett be, vagy új magyarázattal egészült ki. E különleges „jogszabálykövető" kiadvány ára bruttó 7100 Ft, de ingyen is hozzájuthatnak azok, akik a – még tágabb tájékozódási lehetőséget kínáló – Építésijog.hu portál előfizetős szolgáltatását igénybe veszik. (Érdemes tehát ezt portált is tanulmányozni a kiadvány megrendelése előtt.)

 

A részletes tartalomjegyzék itt megtekinthető: https://digitalstand.hu/epitesugyihut

 

Ugyanitt a digitális kiadvány meg is vásárolható.

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013