With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Kiemelt ajánlatok / Fagyapot táblák állattartó telepekre
2012. augusztus 29.    
Fagyapot táblák állattartó telepekre
Fagyapot táblák állattartó telepekre

A fagyapot termékek többcélú alkalmazásának egyik fontos területe a mezőgazdaság. Dániában, Hollandiában előszeretettel építenek be szerelt mennyezetként Heraklith táblákat az állattenyésztő telepeken. A megoldásnak számos előnye van.

Knauf Insulation Hungary
állattartás, állattenyésztés, építés

A fagyapot merev, alaktartó, önhordó, így könnyen szerelhető, egyszerűen felfüggeszthető.

A fa alapanyag nedvszívó, ezért bizonyos mértékig szabályozza a környezet nedvességtartalmát.

A holland állattenyésztő telepeken a szellőzést egyedi módon oldják meg. Pontszerű befúvás helyett a fagyapot táblákon keresztül juttatják be a levegőt a beltérre. Ennek köszönhetően egyenletesebb a levegő eloszlása, kisebb az állatok megfázásának veszélye.

Fagyapot táblák állattartó telepekre

A fagyapotból természetesen könnyű falszerkezet is készíthető. Ennek előnye a viszonylag nagy fajlagos tömeg és a hőtehetetlenség. A hőszigetelő képesség a tűzvédelmi követelményektől függően polisztirol vagy ásványgyapot maggal is növelhető. A fal vakolt és vakolatlan táblákból is elkészíthető.

A legutóbbi fejlesztések eredménye a gyárilag festett felület, amely javítja a termék időjárásállóságát és szetétikai megjelenését.panerai replica

Vakolt szerkezet készítése során figyelembe kell venni a fagyapot – mint természetes alapanyagból készülő termékek – jellemzőit: nedvesség felvétele és leadása során változtatják méretüket. Emiatt a vakolatot rabicháló erősítéssel kell ellátni, amely megakadályozza az átrepedést, növeli a vakolatrendszer merevségét.

Fagyapot táblák állattartó telepekre

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Knauf Insulation Hungary Knauf Insulation Hungary Fújható ásványgyapot a mezőgazdaságban Fújható ásványgyapot a mezőgazdaságban

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013