With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / Háromezerrel több gazdálkodó igényelt területalapú támogatást
2013. június 30.    
Háromezerrel több gazdálkodó igényelt területalapú támogatást
Háromezerrel több gazdálkodó igényelt területalapú támogatást

A június 10-i végső határidőig összesen 180 123 egységes kérelem érkezett, összesen több mint 5 millió hektárra a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz. Az MVH az idén hektáronként hozzávetőlegesen 233 eurós területalapú támogatást utalhat ki, és ez mintegy 8 százalékkal haladja meg a tavalyi 213,99 eurót.

mezőgazdaság, termőföld, finanszírozás

Háromezerrel több gazdálkodó adott be egységes területalapú támogatásra kérelmet az idén, mint 2012-ben. Az idén több mint 5 millió hektárra igényeltek a gazdálkodók területalapú támogatást, a június 10-i végső határidőig összesen 180 123 egységes kérelem érkezett a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH). Tavaly 176 890 kérelmet regisztrált a hivatal. Az adatok is igazolják, hogy sikeres a kormány „Földet a gazdáknak” programja – írja az adatokat kommentálva a Vidékfejlesztési Minisztérium közleménye.

 

Az MVH közleménye szerint a támogatások alapjául szolgáló, úgynevezett SAPS bázisterületet Magyarország esetében 4,829 millió hektár, az egy hektárra jutó tényleges összeg megállapításához arányos visszaosztást kell alkalmazni. Az MVH az idén hektáronként hozzávetőlegesen 233 eurós területalapú támogatást utalhat ki, és ez mintegy 8 százalékkal haladja meg a tavalyi 213,99 eurót. A konkrét hektáronkénti összeg azonban nemcsak a visszaosztási rátától, hanem a forint/euró árfolyamtól is függ, amelyet az Európai Központi Bank 2013. október 1-jén érvényes forint/euró átváltási értéke alapján határoznak meg.

 

(Forrás: VM, MVH)

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013