With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / Indulhat a Kvassay Jenő Terv 2014-ben
2013. szeptember 22.    
Indulhat a Kvassay Jenő Terv 2014-ben
Indulhat a Kvassay Jenő Terv 2014-ben

A Nemzeti Vízstratégia a fenntartható vízgazdálkodást, a vizek védelmét, az aszálykezelést tűzte ki célul, nagy hangsúlyt fektet az öntözésfejlesztésre, a természetes víztározási lehetőségekre és a tájhasználatra – figyelembe véve a környezetvédelmi és természetvédelmi szempontokat. Konkrét intézkedések és ütemezések 2014-re várhatók.

vízgazdálkodás, környezetvédelem, öntözés, aszály

Elkészült a Nemzeti Vízstratégia, így a dokumentum hamarosan a kormány elé kerülhet – jelentette be a Vidékfejlesztési Minisztérium vízügyért felelős helyettes államtitkára. A stratégia társadalmi vitája júliusban zárult le, az anyaghoz több mint 1300 észrevétel érkezett. A javaslatokat a minisztérium feldolgozta, és jelentős részét beépítette a stratégiába.

 

Kovács Péter elmondta: amennyiben a kormány elfogadja a Nemzeti Vízstratégiát, annak végrehajtása, vagyis a konkrét intézkedések és ütemezések a 2014-ben induló Kvassay Jenő Terv részei lesznek.

 

Fontos az állam szerepének erősítése a vízgazdálkodás valamennyi területén – jelentette ki Kovács Péter. A vízügyért felelős helyettes államtitkár hozzátette: a Nemzeti Vízstratégia a fenntartható vízgazdálkodást, a vizek védelmét, az aszálykezelést tűzte ki célul, nagy hangsúlyt fektet az öntözésfejlesztésre, a természetes víztározási lehetőségekre és a tájhasználatra – figyelembe véve a környezetvédelmi és természetvédelmi szempontokat.

 

Kovács Péter kiemelte: a vízgazdálkodás egyre nagyobb jelentőséget kap világszerte. Az Európai Unió is elvárja, hogy minden országnak legyen aszálykezelési stratégiája. A helyettes államtitkár emlékeztetett arra, hogy Magyarországon a felszíni vizek 95 százaléka határon túlról érkezik, ezért is nagyon fontos a vízügyi együttműködés a szomszédos országokkal.

 

(Forrás: MTI)

 

A vízstratégiával kapcsolatos további információk itt találhatók: http://www.nemzetivizstrategia.hu/

 

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013