With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Istállópadlók burkolása gumitéglákkal
2013. szeptember 14.    
Istállópadlók burkolása gumitéglákkal
Istállópadlók burkolása gumitéglákkal

Az istállók padlójaként alkalmazott gumiburkolat kíméli az állatok ízületeit. Különösen akkor hasznos, amikor az állat lefekszik, illetve felkel; ilyenkor a gumitéglának köszönhetően csúszásmentes a talaj.

C. S. O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft.
mezőgazdaság, állattenyésztés, , építés, felújítás

Európában – és az utóbbi években Magyarországon is – előtérbe került a gumiburkolatok alkalmazása lóistállókban, ugyanis ez a burkolat kíméli az állatok ízületeit. Különösen akkor hasznos, amikor az állat lefekszik, illetve felkel; ilyenkor a gumitéglának köszönhetően csúszásmentes a talaj. Észrevehetően jobban érzik magukat ilyen padlón a jószágok.

 

Istállópadlók burkolása gumitéglákkal

 

Kiváló kopásálló tulajdonságainak köszönhetően még fedeztetőkben is megállja a helyét, és az állatot is védi a sérülésektől. A burkolat ellenáll az ammónia és egyéb savak káros hatásainak is, ezért hosszú távon alkalmazható. Az istállók stabil, ellenálló, csúszásmentes burkolatára az 50 mm vastag Polo gumilapot javasolja a gyártó.

 

Istállópadlók burkolása gumitéglákkal

 

 

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Könnyen tisztítható, strapabíró istállólapok Könnyen tisztítható, strapabíró istállólapok C. S. O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft. C. S. O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft.

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013