With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / KAP-reform, libamáj és csemegekukorica
2012. október 25.    
KAP-reform, libamáj és csemegekukorica
KAP-reform, libamáj és csemegekukorica

Számos magyar kiállítóval nyitotta meg kapuit a 25. Nemzetközi Élelmiszeripari Kiállítás (SIAL) Párizsban vasárnap. A rendezvényen Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár tárgyalt Franciaország új élelmiszergazdaságért felelős miniszterével, Guillaume Garot-val.

élelmiszeripar, EU, KAP, kukorica

A francia-magyar találkozó egyik kiemelt témája a töméses takarmányozással előállított liba- és kacsamáj feldolgozása, értékesítése volt, melyben a két ország világelső. A francia fél a Kalifornia Állam e termékkörre elrendelt behozatali tilalmával szemben kéri Magyarország együttműködését egy hosszú távú stratégia kidolgozásában. Emellett közös fellépést javasolnak a fogyasztók tájékoztatása, a fogyasztói bizalom erősítése érdekében.

Mind Magyarország, mind Franciaország az unió Közös Agrárpolitikájának (KAP) védelmezője. A közelmúltban a francia fél háromoldalú nyilatkozatot írt alá Olaszországgal és Spanyolországgal az unió Közös Agrárpolitikájára vonatkozó elképzelésekről. Magyarország üdvözli ezt a nyilatkozatot, amely kiáll az erős és megfelelő költségvetésű KAP mellett. Hazánk egyetért a francia, a spanyol és az olasz agrárminiszterek egyik legfőbb célkitűzésével, mely szerint a KAP költségvetését a Bizottság javaslatában szereplő szinten kell megőrizni.

Az élelmiszerbiztonság, az élelmezésbiztonság, az élelmiszerek minőségének javítása és az agrártermékek promóciója kiemelten fontos mindkét országnak. Franciaország szándéka, hogy más tagállamokkal, így hazánkkal is szorosabb együttműködést építsen ki ezeken a területeken.

A találkozón szó esett az Európai Unió és Kanada közötti szabadkereskedelmi tárgyalások közeljövőben várható lezárásáról. Hazánk és Franciaország közös érdeke, hogy a csemegekukorica védett, érzékeny termékként jelenjen meg a várható megállapodásban.

A kétévente megrendezett SIAL a világ egyik legnagyobb és legrangosabb nemzetközi élelmiszeripari kiállítása. Az idei rendezvényen az Agrármarketing Centrum szervezésében két standon, összesen 213 m2-en jelenhettek meg a magyar kiállítók, akik hús-, baromfi- és halkészítményekkel, konzervekkel, édesipari árukkal, delikátesz és fagyasztott termékekkel mutatkoztak be a francia fővárosban.

(Forrás: VM Sajtóiroda)

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013