With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Kedvezőbb feltételekkel igényelhető az Agrár Széchenyi ...
2013. július 20.    
Kedvezőbb feltételekkel igényelhető az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel
Kedvezőbb feltételekkel igényelhető az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

A Vidékfejlesztési Minisztérium saját költségvetési forrásai terhére a folyószámlahitelhez nyújtott kamattámogatást az eddigi évi 2 százalékpontról 4 százalékpontra emelte. A megemelt kamattámogatási mérték a 2013. július 18-tól kezdődően számított kamatokra vonatkozik, és az új valamint a meglévő szerződésekre egyaránt érvényes – írja a lapunkhoz eljuttatott közlemény.

mezőgazdaság, vállalkozás, finanszírozás

A KAVOSZ Zrt. koordinálása mellet 2011 szeptembere óta elérhető Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel (ASZK) a mezőgazdasági vállalkozások, halgazdálkodással, mezőgazdasági feldolgozással és forgalmazással, erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással foglalkozó vállalkozások és természetes személyek (többek között a családi gazdálkodók, őstermelők, kistermelők) számára nyújt szabad felhasználású hitellehetőséget, maximum 25 millió forintig legfeljebb 3 éves futamidővel.

 

A de minimis támogatási keret terhére igénybe vehető, megemelt kamattámogatásnak köszönhetően a hitelfelvevő által fizetendő kamat a jelenlegi piaci viszonyok mellett, a rendkívül kedvező, 4,25 %/év szinten alakul. Az ASZK Jelenleg az OTP Bank Nyrt., a Magyarországi Volksbank Zrt., a Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt, a Takarékbank és az integrációjához tartozó takarékszövetkezetek termékkínálatában érhető el, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány kezességvállalása mellett. A jelenlegi adatok szerint 814 ügyfél részére közel 4,9 milliárd forint összegű megnyitott hitelkeret áll rendelkezésre.

 

A tárca reményei szerint a megemelt kamattámogatás még jobban hozzájárul a konstrukcióban rejlő lehetőségek kihasználáshoz, a hitelállomány növekedéséhez.

 

(Forrás: Vidékfejlesztési Minisztérium)

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013