With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Pályázatok / Keresik az év ökoturisztikai létesítményét
2013. június 25.    
Keresik az év ökoturisztikai létesítményét
Keresik az év ökoturisztikai létesítményét

A pályázat célja, hogy az ökoturisztikai létesítmények, illetve működtetőik számára lehetőséget adjon kínálatuk megmérettetésére az alapján, hogy mennyire látogató- és családbarátak. A címet elnyert létesítményeket a pályázat lebonyolításában közreműködő szervezetek kommunikációs tevékenységükben kiemelten kezelik.

pályázat, turizmus, környezetvédelem, vállalkozás

A Vidékfejlesztési Minisztérium környezet- és természetvédelmi helyettes államtitkársága, a Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikai és vendéglátóipari főosztálya, valamint a Magyar Turizmus Zrt. pályázatot ír ki „Az év ökoturisztikai létesítménye” cím elnyerésére.

 

A pályázat célja, hogy az ökoturisztikai létesítmények, illetve működtetőik számára lehetőséget adjon kínálatuk megmérettetésére az alapján, hogy mennyire látogató- és családbarátak. A legjobb minősítést elnyerő helyszínek a pályázatot kiíró szervezetek vezetőinek elismerésében részesülnek. A címet elnyert létesítményeket a pályázat lebonyolításában közreműködő szervezetek kommunikációs tevékenységük során kiemelten kezelik.

 

A cím elnyerésére ökoturisztikai létesítmények üzemeltetői (pl. nemzeti park igazgatóságok, erdőgazdaságok, önkormányzatok, társadalmi szervezetek, társas- és magánvállalkozások) pályázhatnak, az alábbi kategóriákban:

  • ökoturisztikai látogatóközpontok; omega replica
  • tanösvények.

 

Egy szervezet kategóriánként egy létesítménnyel pályázhat. A korábbi évek pályázatain I-III. helyezést elért ökoturisztikai létesítménnyel csak abban az esetben lehet pályázni, ha az előző pályázatok elbírálása óta lényegi fejlesztés történt a bemutatóhelyen. Ezt a pályázati adatlap „Új fejlesztések” rovatában kell kifejteni.

 

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok itt letölthetők:

http://www.mnvh.eu/node/3229

 

 

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013