With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Kétszáz bolttal bővült a Coop üzletlánc
2013. január 28.    
Kétszáz bolttal bővült a Coop üzletlánc
Kétszáz bolttal bővült a Coop üzletlánc

A Coop Üzletlánc nyerte el a 2012-es Év Hazai Franchise Hálózatának járó elismerést, melyet a Magyar Franchise Szövetség által szervezett díjátadó gálán vehetett át. A szakértőkből álló bírálóbizottság az élelmiszerlánc nagyarányú hálózatbővítésével és példátlan fejlesztéseivel indokolta a kiskereskedelmi hálózat kitüntetését.

élelmiszeripar, kereskedelem, vállalkozás

2007 után ismét Magyarország legrégibb üzletláncát, a Coop Gazdasági Csoport által működtetett Coop élelmiszerláncot választották meg az Év Hazai Franchise Hálózatának – írja a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közlemény. A hazai franchise szektor legrangosabb eseményén dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára elmondta, hogy a nehéz gazdasági körülmények ellenére a Coop Gazdasági Csoport folyamatos beruházásokkal, fejlesztésekkel tette hatékonyabbá a Coop Üzletlánc működését, mellyel kiérdemelte a 2012-es év elismerését. Az üzletlánc gazdasági eredményeinek és a jól működő franchise rendszerének köszönhetően az elmúlt időszakban 200 bolttal és 2500 munkatárssal bővült a hálózat; a felvásárlásokkal jelentősen növelte piaci részesedését.

Az elnyert díj kapcsán Csepeli Lajos, a cég vezetője elmondta: „Nagy öröm számunkra, hogy 2007 után ismét a Coop nyerte el a Magyar Franchise Szövetség díját. Megtisztelő, hogy a Coop nagy családja nevében vehetem át a kitűntetést. Örülünk annak, hogy a közel 20 éve elindított franchise rendszerünk egyre inkább kiforrja magát, szakmailag töltődik, minden évben valamivel bővül, tartalmasabbá válik.” Az igazgatóság elnöke egyúttal gratulált mind a 32 ezer munkatársnak is, akik munkájukkal hozzájárultak az elismeréshez.

Kétszáz bolttal bővült a Coop üzletlánc

Dr. Mandel Katalin, Tóth András és Csepeli Lajos

A Coop Gazdasági Csoport 100 %-ban magyar tulajdonú, a magyar piacon a legnagyobb forgalmú kereskedelmi franchise rendszer. A csoportnak közel 700 kis- és középvállalkozás a tagja, az országban az egyik legnagyobb kistelepülési foglalkoztató. A foglalkoztatottak száma több mint 30 ezer fő.

A Coop Csoport klasszikus franchise láncként működik, a franchise jog tulajdonosa a CO-OP Hungary Zrt. A Coop üzletláncnak ma már 3000 franchise boltja van, emellett további 2000 üzletet lát el áruval. A Coop az ország szinte minden településén jelen van, naponta mintegy 1,5 millió vevő fordul meg boltjaiban.

A Coop Csoport gazdasági súlyát mutatja, hogy 2011-ben árbevétele meghaladta az 510 milliárd forintot, és 2012 első félévében pedig a bázist 4%-kal.

 

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013