With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Könnyen tisztítható, strapabíró istállólapok
2012. július 31.    
Könnyen tisztítható, strapabíró istállólapok
Könnyen tisztítható, strapabíró istállólapok

A csúszásmentes és vízáteresztő lapoknak köszönhetően hatékonyabban takarítható az istálló.

C. S. O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft.
állattartás, hígtrágya, istálló

A Polo istállólapok mérete 1000 x 1000 x 50 mm. Az istálló kellemes klímáját és higiéniáját úgy érhetjük el, hogy időnként átöblítjük a lapot – a gyors elfolyás az alul lévő barázdáknak köszönhető. Rendkívül strapabírók, ellenállnak a környezeti tényezőknek. Bel- és kültéren egyaránt alkalmazhatók, akár erős napsütésnek, akár fagynak kitéve, de a gyakori hőingadozás sem károsítja.

Könnyen tisztítható, strapabíró istállólapok

A lapok rendkívül strapabírók, ellenállnak a környezeti tényezőknek

A lapok emellett csúszásmentesek és vízáteresztők. Így megszüntethető az istálló kellemetlen ammóniaszaga, kevesebb fáradtsággal takarítható el a keletkezett szennyeződés (vízzel, slagolással egyszerűen takarítható az istálló).

A Safermat Polo istállólapok könnyen lerakhatók az istállófolyosókon, futtatókban, lóboxokban, karámokban, lószállítókban és a mosóhelyeken is. Az illesztéshez a kereskedelemben is kapható kézi kör- és beszúrófűrészek használhatók. 2-3 százalékos kavics-, vagy betonfelületre igen egyszerű a lerakás és összeillesztés.

Könnyen tisztítható, strapabíró istállólapok

Az istállólap alsó felülete

Fontos sajátosságuk a Safermat Polo istállólapoknak, hogy alsó felükön légpárnát képeznek. Ennek köszönhetően a szalmaalom-igény akár 70 százalékkal redukálható, azaz kevesebb gond és költség lesz ennek beszerzésével és tárolásával, elkerülhetők a szalmaalom által okozott betegségek.

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
C. S. O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft. C. S. O. Kereskedelmi és Gumifeldolgozó Kft. Istállópadlók burkolása gumitéglákkal Istállópadlók burkolása gumitéglákkal

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013