With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés
2011. május 24.    
Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés
Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés

Hatékonyan alkalmazható állattartó telepeken, biogazdaságokban és mindenütt, ahol a vizet csíramentesíteni kell.

Animex Bt.
vízellátás, víztisztítás, élelmiszeripar, állattenyésztés

A Protectolyser berendezés egy csúcstechnológiájú elektrolitikus klórgenerátor, amely speciális reaktorban diafragmalízis technikával, telített sóoldat bontásával állít elő tiszta klórgázt, amit a berendezés azonnal vízben elnyeletve tárol. Ily módon hipoklórossav – HOCl – keletkezik, amelynek hatóanyaga a szabad aktívklór. Ezt a végterméket nevezzük Proxilytnek, és a berendezés ezt adagolja be mikroprocesszoros vezérléssel, szabályozottan a vízbe fertőtlenítés céljából. A helyben előállított klórgáz felhasználása az előállítás helyszínén víz fertőtlenítésére engedélyezett. Az eljárást és a Proxilytet az OTH 4694-2/2010 számú engedélyében ivó- és uszodavizekben, egyéb fürdővizekben, valamint az állati itatóvizek, az állattartó telepeken víztartályok, csővezetékek, párásítóvíz fertőtlenítésére engedélyezte. A Proxilyt nem maró, nem toxikus, nem korrozív, és rendkívül hatékony csíraölő tulajdonsággal bír (algicid, baktericid, fungicid, sporocid és virucid), mert a szabad aktívklór mellett kis mennyiségben hidrogén-peroxidot, ózont és oxigént is tartalmaz.

A Protectolyser rendkívül gazdaságos, mert akár egy berendezéssel megoldható pl. a hideg és meleg vízellátás, valamint a klímaberendezés párásítóvizének, vagy a wellness részleg fertőtlenítése is. A mikroprocesszor által vezérelt berendezéssel és adagolással, folyamatos fertőtlenítési feladat esetén a víz szabad aktívklór tartalma garantáltan nem lépi túl a hatósági előírást. A Protectolyser berendezés és adagoló, ellenőrző rendszer az épületfelügyeleti rendszerbe is integrálható. A Protectolyser készülék lökésszerű fertőtlenítésekre is alkalmas. Ehhez a területileg illetékes ÁNTSZ engedélye szükséges.

A Protectolyser berendezéssel előállított Proxilyt a fentebb említett összetétele miatt sokkal hatékonyabb, mint más egyéb klóron alapuló eljárások, és a folyamatos fertőtlenítés higiéniai szempontból sokkal nagyobb biztonságot nyújt, és olcsóbb, mint más lökésszerű fertőtlenítési eljárások. Alkalmazásával normál üzemmenet mellett megszüntethető a biofilm, és az nem is tud újraképződni.

Túladagolás csak több részegység egyidejű meghibásodása esetén fordulhat elő, de ez nem okoz gondot, mert a Proxilyt nem toxikus, nem maró, nem korrozív. A vizet fogyasztó/használó számára tehát nem veszélyforrás.

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Animex Bt. Animex Bt. Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013