With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés
2011. november 16.    
Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés
Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés

A Proxilyt itatóvízbe történő adagolása jelentősen javítja az állatok egészségi állapotát, megszünteti a vezetékrendszerekben, víztárolókban, itatókban, itatófejeken kialakult biofilmréteget. Speciális ködösítőberendezéssel az istálló légterébe is juttatható, ahol csökkenti a csíraterhelést, ezáltal az állatok felső légúti megbetegedéseit.

Animex Bt.
állattartás, élelmiszeripar, környezetvédelem

Az állattartó telepeken az istállóhigiénia javítása iránti egyre erőteljesebb igény, a változó törvényi, illetve az állatjóléti előírásoknak való megfelelés. Így az egyre inkább fókuszba kerülő állategészség témaköréhez tud hozzájárulni a Proxilyt, mint hatékony fertőtlenítőszer. A technikai fejlődés napjainkra lehetővé tette olyan berendezések gyártását, amelyek biztonságosan képesek – a már régóta ismert elektrolízis továbbfejlesztésével, speciális membrántechnológiával – a helyszínen olyan hatékony fertőtlenítőszert előállítani, amely nem toxikus, nem maró, nem korrozív, de rendkívül jó csíraölő hatású. A Proxilyt itatóvízbe történő adagolása jelentősen javítja az állatok egészségi állapotát, megszünteti a vezetékrendszerekben, víztárolókban, itatókban, itatófejeken kialakult biofilmréteget, amely a baktériumok, az egészségre káros mikroorganizmusok elszaporodásának legkiválóbb táptalaja, élettere.

Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés

Speciális ködösítőberendezéssel az istálló légterébe juttatható, ahol csökkenti a csíraterhelést, ezáltal az állatok felső légúti megbetegedéseit. A többsejtű élőlények – az ember, az állatok, a növények – számára semmilyen veszélyt nem okoz. Az egysejtű mikroorganizmusokat, baktériumokat, gombákat, vírusokat, algákat azonban igen jó hatékonysággal elpusztítja. Az ökologikus-környezetkímélő, maradványmentesen lebomló fertőtlenítőszer még nagy higításban is hatékony csíraölő hatású, és nem alakul ki vele szemben rezisztencia. Ennek köszönhetően az élelmiszer előállítás és -feldolgozás számos területén is alkalmazható.

Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés

A Protectolyser készülék és vízfertőtlenítési eljárás éppen e célok elérését tudja környezetkímélő módon szolgálni. A berendezés csúcstechnológiájú elektrolitikus klórgenerátor, amely speciális reaktorban diafragmalízis technikával, telített sóoldat bontásával állít elő tiszta klórgázt, amit a berendezés azonnal vízben elnyeletve tárol. Ily módon hipoklórossav – HOCl – keletkezik, amelynek hatóanyaga a szabad aktívklór. Ezt a végterméket nevezzük Proxilytnek, és a berendezés ezt adagolja be mikroprocesszoros vezérléssel, szabályozottan a vízbe fertőtlenítés céljából. A helyben előállított klórgáz felhasználása az előállítás helyszínén víz fertőtlenítésére engedélyezett. Az eljárást és a Proxilytet az OTH 4694-2/2010 számú engedélyében ivó- és uszodavizekben, egyéb fürdővizekben, valamint az állatok itatóvizében, párásítóvizében fertőtlenítőként engedélyezte a szakhatóságok (OKI és MgSZH ) előzetes szakvéleménye alapján.

A Proxilyt nem maró, nem toxikus, nem korrozív, de rendkívül hatékony csíraölő tulajdonsággal bír (algicid, baktericid, fungicid, sporocid és virucid), mert a szabad aktívklór mellett kis mennyiségben hidrogén-peroxidot, ózont és oxigént is tartalmaz. Hatékonyan alkalmazható a hideg- és a melegvízellátásban fertőtlenítésére. Alkalmazásakor nem képződik só, így nem jelent korróziós veszélyforrást a melegvízellátásra, de a hűtőrendszerekre sem. További előnye az eljárásnak, hogy nem változtatja meg a víz pHértékét, egyszeri beruházást igényel, üzemeltetési költségei minm imálisak. A berendezés teljesen automatikusan, megbízhatóan, felügyelet nélkül dolgozik. Karbantartási igénye minimális. Alkalmazásával teljesen kiküszöbölhető a pangó vizek által okozott fertőzésveszély (a legionella baktérium elszaporodása), és megszüntethető az ivóvízrendszerekben, cirkulációs rendszerekben kialakult biofilmréteg, amely a baktériumok táptalaja. A legtöbb esetben nem a vízmű által betáplált vízzel van a gond, hanem a vezetékrendszerekben évek során már kialakult, vagy kialakulóban lévő biofilmréteg okozza a súlyos problémát.

Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés

A mikroprocesszor által vezérelt berendezéssel, és adagolással, folyamatos fertőtlenítési feladat esetén a víz szabad aktívklór tartalma garantáltan nem lépi túl a hatósági előírást. A Protectolyser készülék természetesen lökésszerű fertőtlenítésekre is alkalmas. Ehhez a területileg illetékes ÁNTSZ engedélye szükséges. A Protectolyser berendezéssel előállított Proxilyt fent említett összetételének köszönhetően sokkal hatékonyabb, mint más egyéb klóron alapuló eljárások, továbbá a folyamatos fertőtlenítés higiéniai szempontból sokkal nagyobb biztonságot nyújt és olcsóbb, mint más lökésszerű fertőtlenítési eljárások. Ha valamilyen okból túladagolás következne be (amely csak több részegység egyidejű meghibásodása esetén fordulhat elő), akkor sincs gond, mert a Proxilyt nem toxikus, nem maró, nem korrozív. A vizet fogyasztó/használó számára nem veszélyforrás. A Proxilyt előállításához csak vízre, elektromos áramra és sóra van szükség.

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés Környezetbarát, gazdaságos vízfertőtlenítés Animex Bt. Animex Bt.

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013