With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Levegőztető szivattyúk szennyvíztisztításhoz
2013. május 17.    
Levegőztető szivattyúk szennyvíztisztításhoz
Levegőztető szivattyúk szennyvíztisztításhoz

A levegőztető szivattyúk előnye, hogy a szennyvíz folyamatos keverésével megakadályozza az üledékképződést. A szerkezet teljesen fagyálló, zajszintje alacsony, az eltömődési veszély minimális, telepítése és karbantartása egyszerű a kialakításnak köszönhetően.

Verbis Kft.
közmű, környezetvédelem, szennyvízkezelés

Levegőztető szivattyúk szennyvíztisztításhozA merülő levegőztető berendezés egy motor, egy keverő és egy kompresszor egybeépítve. A levegőztető rotorja közvetlenül kapcsolódik a motor tengelyéhez. A rotor cirkulációra kényszeríti a vizet, negatív nyomást létrehozva a rotor körül. Ilyenkor a levegő automatikusan beszívódik fentről a levegőcsövön keresztül, ugyanekkor a víz alulról a rotor közeli térbe áramlik. Az így keletkezetett áramlat elér a tartály minden részébe, és egyenletes oxigénellátást biztosít.

 

Használata elősegíti a szennyvíziszap terhelésének, illetve mennyiségének szabványosítását, stabilizációját és a kellemetlen szagkibocsátás csökkenését.

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Verbis Kft. Verbis Kft. Keskeny és alacsony fakiemelő adapter faiskolák számára Keskeny és alacsony fakiemelő adapter faiskolák számára

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013