With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Mangalica és csicsóka is kerül a ...
2013. június 11.    
Mangalica és csicsóka is kerül a Fornetti-receptekbe
Mangalica és csicsóka is kerül a Fornetti-receptekbe

A Fornetti a jó példa a magyar élelmiszerexportra, hiszen a cég termékei több mint 20 országba jutnak el – mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a Fornetti Kft. egymilliárd forintos beruházással átalakított kiskunfélegyházi üzemének ünnepélyes átadásán.

élelmiszeripar, vállalkozás, kereskedelem

A miniszter az év legnagyobb magyar élelmiszeripari beruházásaként értékelte a kiskunfélegyházi üzemet. Mint mondta, a Fornetti üzleti sikere abban rejlik, hogy a kiváló minőségű alapanyagok mellett a mesterségbeli tudás és a vásárlók iránti tisztelet is szerepel a termékek receptjén. A vásárlók pedig megérzik, ha valami szívvel-lélekkel készül. A fogyasztók ma már nemcsak gyorsan és jól akarnak lakni, amikor látványpékség-hálózatoknál vásárolnak, hanem az ízletes és kifejezetten egészséges élelmiszereket keresik – fogalmazott Fazekas Sándor. A vidékfejlesztési tárca vezetője szerint a Fornetti-termékeket az teszi egyedivé a látványpékség-hálózatok kínálata között, hogy ízeikben felfedezhetjük a magyar jegyeket. Új termékeik alapanyagai között már ott lesz a mangalica sertés egyedi zsírsav összetételű hája és a hagyományos, rendkívüli tápértékű és rosttartalmú csicsóka is.

 

Kapus Krisztián, Kiskunfélegyháza polgármestere jelentősnek nevezte, hogy a beruházás 50 új munkahelyet teremt Kiskunfélegyházán, de közvetett módon a cég partnereinél további 200-300 munkahely jön létre. Palásti József, a Fornetti Kft. tulajdonosa elmondta: a cég két magyarországi gyártóbázisa közül a kiskunfélegyházi az első valóban „Fornetti típusú” gyár. 2013-ra a kft.-nek lehetősége nyílt arra, hogy kövesse a modern piaci trendeket és a legújabb multinacionális hálózatok által támasztott igényeknek is megfelelni képes, eddig alapvetően importból beszerezhető sütőipari termékek előállítására alkalmas géppark-rekonstrukciót és bővítést hajtson végre.

 

A Fornetti Fagyasztott Pékáru-termelő és Kereskedelmi Kft.-t 1997-ben Palásti József Kecskeméten alapította. A Fornetti franchise-üzletek száma Magyarországon 2200, a külföldiekkel együttesen közel 5000 értékesítési ponton kaphatók a Fornetti-pékáruk. A Fornetti Kft. 2012-ben 18 642 tonna pékárut értékesített Magyarországon. Naponta csaknem 2 millió ember fogyasztja világszerte ezeket a termékeket. A kft. Magyarországon 700 dolgozót foglalkoztat, közvetve pedig csaknem 12 ezer ember számára jelent megélhetést a cég.

 

(Forrás: Vidékfejlesztési Minisztérium, MTI)

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013