With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / Meghirdették a harmadik tanyafejlesztési programot
2013. július 1.    
Meghirdették a harmadik tanyafejlesztési programot
Meghirdették a harmadik tanyafejlesztési programot

A júniusban megjelent, immár harmadik tanyafejlesztési program is kiemelten kezeli a tanyavillamosítást, illetve a külterületi útjavító gépek beszerzését. Ettől az évtől kezdve új elemként nem csak az önkormányzatokon keresztül nyílik lehetőség tanyavillamosításra, hanem egyéni tanyai lakosoknak is, mégpedig 100 százalékos támogatási intenzitással.

településfejlesztés, vidékfejlesztés, pályázat, építés, felújítás

A kormány célja, hogy 2020-ig elektromos árammal legyen ellátva minden tanya, valamint járható utakon lehessen azokat megközelíteni – írja a szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közlemény. A Vidékfejlesztési Minisztérium a tanyafejlesztési programban eddig 2 milliárd 384 millió forint értékben 434 pályázatot támogatott. A programnak kiemelt eleme a tanyavillamosítás támogatása, valamint a külterületi utak javításához szükséges gépek beszerzése.

 

A júniusban megjelent, immár harmadik tanyafejlesztési program is kiemelten kezeli a tanyavillamosítást, illetve a külterületi útjavító gépek beszerzését. Ettől az évtől kezdve új elemként nem csak az önkormányzatokon keresztül nyílik lehetőség tanyavillamosításra, hanem egyéni tanyai lakosoknak is, mégpedig 100 százalékos támogatási intenzitással. Erre a célra idén 50 millió forint lesz elkülönítve. Emellett megmarad az önkormányzati úton történő – több tanya energiaellátását komplexen biztosító – tanyavillamosítás is, mégpedig 100 millió forintos kerettel. A külterületi utak karbantartásához szükséges gépek beszerzésére idén 175 millió forint áll rendelkezésre.

 

A 2011-es népszámlálás adatai alapján Magyarországon mintegy 293 ezren élnek külterületen, 60 százalékuk az Alföldön. Az elmúlt évtizedben több tanyakutatás is egyöntetűen a legsúlyosabb problémák között nevesítette a rossz külterületi utakból, valamint az energiaellátás hiányából adódó infrastrukturális fejletlenséget – írja a közlemény.

 

(Forrás: Vidékfejlesztési Minisztérium)

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013