With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Megjelent a Lindab mezőgazdasági mintacsarnok-kiadványa
2013. március 15.    
Megjelent a Lindab mezőgazdasági mintacsarnok-kiadványa
Megjelent a Lindab mezőgazdasági mintacsarnok-kiadványa

A Lindab mezőgazdasági csarnok kiadvány mintacsarnok épületeket mutat be a hazai legjellemzőbb méretekben. Ezek a mintacsarnokok engedélyezési szintű tervekkel készültek, hogy az érdeklődőknek segítségül szolgáljanak mind az ötletelésben, mind a műszaki, szakmai tervezésben.

Lindab Kft.
építés, felújítás, mezőgazdaság, vállalkozás, csarnok

A magyar agrár- és élelmiszertermelés fejlesztésének igénye a természeti adottságok, és szakmai tudás mellett a legmodernebb technológiák alkalmazását is feltételezi. A földeken dolgozó modern traktorok, a számítógép vezérelte fejőgépek, keltetők vagy éppen öntözőrendszerek, egyszóval a gépesítés mellett legalább ennyire fontos az infrastruktúra. A gazdaságosságon és a legkülönbözőbb funkcionális vonatkozásokon túl ezeknek az épületeknek számos szigorú előírásnak kell megfelelniük: biztonsági, tűzvédelmi, műszaki, egészségügyi, állattartási, terménytárolási, környezet- és állatvédelmi rendeletek, szabályok sora szabja meg építésük és működtetésük módjait – hívja fel a figyelmet a Lindab közleménye.

 

Mint írják, a mezőgazdasági épületekkel kapcsolatban a tágas méretekre, a nagy fesztávolságok áthidalására, a gyors és egyszerű kivitelezésre és a funkcióhoz, technológiához, mindennapi működéshez való illeszkedésre van a legfőbb igény. A Lindab csarnokok sikerének titka többek között abban áll, hogy az épület teljes mértékben egyedi és ugyanakkor a funkciót szolgálja.

 

Egyszerű szigeteletlen épületek (pl. fedett tárolók, gépszínek, hidegraktárak, gabonatárolók) megvalósítására megoldást nyújtanak a trapézlemez profilokkal burkolt acél vázas csarnokok, ahol a nagy méretek lefedése könnyű önsúly, nagy teherbírás, gyors szerelhetőség és esztétikus megjelenés mellett történhet. Külön figyelmet érdemel az agrártermékek esetében a párakicsapódás veszélye, erre speciális, páramegkötő filcréteggel gyártott Lindab tetőlemez kínál megoldást.

 

Állattartásra szolgáló épületeknél (pl. sertéshizlalda, istálló, lovarda stb.) legfontosabb a technológiához való igazodás az alkalmazott anyagok, az épület méretei és a funkcionális elrendezése tekintetében. Mivel itt speciális korrozív, agresszív környezeti hatásokkal kell számolni, az egyik lehetséges jó megoldás a szilikát anyagú függőleges teherhordó szerkezetekkel (vasbeton pillér, tégla fal) kombinált könnyű acél rácsostartós rendszer, ahol a tetőhéjazat és a hőszigetelt paneles vízszintes álmennyezet között lehetőség van megfelelő kiszellőztetésre, gépészeti rendszerek elvezetésére. A tűzihorganyzott Lindab acél elemek fokozott korrózióvédelme ilyen alkalmazások esetén különösen előnyös és gazdaságos.

 

Feldolgozó, kiszolgáló épületeknél általában legmegfelelőbb megoldást a komplett, hőszigetelt burkolattal ellátott acél vázszerkezetű csarnoképület nyújt, kisebb méreteknél (~100-300m2 alapterület) az SBS épületrendszer, nagyobb méreteknél a Systemline csarnokrendszer.

 

A Lindab mezőgazdasági csarnok kiadványa a fenti alkalmazásokra mintacsarnok épületeket mutat be a hazai legjellemzőbb méretekben. Ezek a mintacsarnokok engedélyezési szintű tervekkel készültek, hogy az érdeklődőknek segítségül szolgáljanak mind az ötletelésben, mind a műszaki, szakmai tervezésben.

 

A kiadvány innen is letölthető: Lindab_csarnokok_mg_icsarnok2013.pdf

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Tartós, esztétikus, gyorsan építhető könnyűszerkezetes rendszerek Tartós, esztétikus, gyorsan építhető könnyűszerkezetes rendszerek Lindab Kft. Lindab Kft. Bizakodók a gazdák a Lindab felmérése szerint Bizakodók a gazdák a Lindab felmérése szerint
Egy Lindab-csarnok anatómiája Egy Lindab-csarnok anatómiája

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013