rolex replica watches

replica watches

 

With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Főoldal / Megoldások / Megjelent a Lindab mezőgazdasági mintacsarnok-kiadványa
2013. március 15.    
Megjelent a Lindab mezőgazdasági mintacsarnok-kiadványa
Megjelent a Lindab mezőgazdasági mintacsarnok-kiadványa

A Lindab mezőgazdasági csarnok kiadvány mintacsarnok épületeket mutat be a hazai legjellemzőbb méretekben. Ezek a mintacsarnokok engedélyezési szintű tervekkel készültek, hogy az érdeklődőknek segítségül szolgáljanak mind az ötletelésben, mind a műszaki, szakmai tervezésben.

Lindab Kft.
építés, felújítás, mezőgazdaság, vállalkozás, csarnok

A magyar agrár- és élelmiszertermelés fejlesztésének igénye a természeti adottságok, és szakmai tudás mellett a legmodernebb technológiák alkalmazását is feltételezi. A földeken dolgozó modern traktorok, a számítógép vezérelte fejőgépek, keltetők vagy éppen öntözőrendszerek, egyszóval a gépesítés mellett legalább ennyire fontos az infrastruktúra. A gazdaságosságon és a legkülönbözőbb funkcionális vonatkozásokon túl ezeknek az épületeknek számos szigorú előírásnak kell megfelelniük: biztonsági, tűzvédelmi, műszaki, egészségügyi, állattartási, terménytárolási, környezet- és állatvédelmi rendeletek, szabályok sora szabja meg építésük és működtetésük módjait – hívja fel a figyelmet a Lindab közleménye.

 

Mint írják, a mezőgazdasági épületekkel kapcsolatban a tágas méretekre, a nagy fesztávolságok áthidalására, a gyors és egyszerű kivitelezésre és a funkcióhoz, technológiához, mindennapi működéshez való illeszkedésre van a legfőbb igény. A Lindab csarnokok sikerének titka többek között abban áll, hogy az épület teljes mértékben egyedi és ugyanakkor a funkciót szolgálja.

 

Egyszerű szigeteletlen épületek (pl. fedett tárolók, gépszínek, hidegraktárak, gabonatárolók) megvalósítására megoldást nyújtanak a trapézlemez profilokkal burkolt acél vázas csarnokok, ahol a nagy méretek lefedése könnyű önsúly, nagy teherbírás, gyors szerelhetőség és esztétikus megjelenés mellett történhet. Külön figyelmet érdemel az agrártermékek esetében a párakicsapódás veszélye, erre speciális, páramegkötő filcréteggel gyártott Lindab tetőlemez kínál megoldást.

 

Állattartásra szolgáló épületeknél (pl. sertéshizlalda, istálló, lovarda stb.) legfontosabb a technológiához való igazodás az alkalmazott anyagok, az épület méretei és a funkcionális elrendezése tekintetében. Mivel itt speciális korrozív, agresszív környezeti hatásokkal kell számolni, az egyik lehetséges jó megoldás a szilikát anyagú függőleges teherhordó szerkezetekkel (vasbeton pillér, tégla fal) kombinált könnyű acél rácsostartós rendszer, ahol a tetőhéjazat és a hőszigetelt paneles vízszintes álmennyezet között lehetőség van megfelelő kiszellőztetésre, gépészeti rendszerek elvezetésére. A tűzihorganyzott Lindab acél elemek fokozott korrózióvédelme ilyen alkalmazások esetén különösen előnyös és gazdaságos.

 

Feldolgozó, kiszolgáló épületeknél általában legmegfelelőbb megoldást a komplett, hőszigetelt burkolattal ellátott acél vázszerkezetű csarnoképület nyújt, kisebb méreteknél (~100-300m2 alapterület) az SBS épületrendszer, nagyobb méreteknél a Systemline csarnokrendszer.

 

A Lindab mezőgazdasági csarnok kiadványa a fenti alkalmazásokra mintacsarnok épületeket mutat be a hazai legjellemzőbb méretekben. Ezek a mintacsarnokok engedélyezési szintű tervekkel készültek, hogy az érdeklődőknek segítségül szolgáljanak mind az ötletelésben, mind a műszaki, szakmai tervezésben.

 

A kiadvány innen is letölthető: Lindab_csarnokok_mg_icsarnok2013.pdf

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Tartós, esztétikus, gyorsan építhető könnyűszerkezetes rendszerek Tartós, esztétikus, gyorsan építhető könnyűszerkezetes rendszerek Lindab Kft. Lindab Kft. Bizakodók a gazdák a Lindab felmérése szerint Bizakodók a gazdák a Lindab felmérése szerint
Egy Lindab-csarnok anatómiája Egy Lindab-csarnok anatómiája

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 

 

RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013