With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Négy elemből álló Axiál-program a jövő ...
2012. március 14.    
Négy elemből álló Axiál-program a jövő szakembereiért
Négy elemből álló Axiál-program a jövő szakembereiért

A hazai mezőgazdasági vállalkozásokat érintő generációváltás és szakember-utánpótlás területén jelentkező nehézségekre reagálva, egy több elemből álló támogatási programot indított el az Axiál Kft.

Axiál Kft.
mezőgazdaság, oktatás, vidékfejlesztés

Az „Axiál a Jövő Szakemberéért” program első lépéseként a cég együtt kíván működni a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségével, az Agryával. Az együttműködés elsősorban a pályájuk elején álló fiatal mezőgazdasági vállalkozókat célozza meg és az agrártechnikához kapcsolódó korszerű gyakorlati ismeretek átadását tűzte ki feladatául. A gyakorlatban ez többszörös együttműködést jelent a két szervezet részéről. Az Axiál Kft. részt vett a 2012. február 24-én megrendezésre került Fiatal Gazda Konferencián, és a jövőben megjelenik a szövetség által szervezett regionális oktatásokon. 2012. március 22-24 között az Axiál Szakmai Napok keretén belül pedig szintén egy Fiatal Gazda Konferenciát rendeznek.

Második elemként a korábbi évek gyakorlatát folytatva a középiskolai és felsőoktatásbeli gépész szakemberek képzése mellé áll a cég. Az Axiál Kft. több mint negyven leendő szakember gyakorlati oktatásában vesz részt egy gyakornoki programon keresztül. Ennek célja, hogy a gazdálkodók mellett az egyes vállalkozásokban különböző szinten dolgozó leendő gépszerelők, gépkezelők, és műszaki szakemberek is versenyképes, a legkorszerűbb gépek és technológiák ismeretén alapuló tudással lépjenek ki a munka világába.

A gyakorló szakembereket és gépkezelőket célozza az Axiál Akadémia név alatt összefogott oktatási program, mely elméleti és gyakorlati elemeket is ötvözve a cég által forgalmazott gépek kezelésének és üzemeltetésének gyakorlati képzésére összpontosít. A cég bajai oktatási központjában és a gyakorlati gépbemutatókon keresztül már az elmúlt időszakban is évente több mint ezer szakember kapott friss és korszerű kezelői és üzemeltetési ismereteket.

Az „Axiál a Jövő Szakemberéért” program negyedik eleme kevésbé közvetlen módon, alapvetően a fiatalabb generációkat, illetve az ágazattól távolabb élőket hivatott megszólítani és közelebb vinni őket a mezőgazdasági technika világához. Az idei évtől „Axiál Veterántraktor Majális” néven folytatódik a Nógrád megyei Bokor községben szervezett rendezvény. Támogatóként a cég egyértelmű célja, hogy érzelmi oldalról megközelítve hívja fel a figyelmet a mezőgazdasági technikára, szándéka szerint ezzel is hozzájárulva a gépész szakma népszerűsítéséhez, az utánpótlás biztosításához.

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
„Mondok egy kulcsszót: kiszámíthatóság!” „Mondok egy kulcsszót: kiszámíthatóság!” Axiál Kft. Axiál Kft. Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba
Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül Veterán traktorok majálisa 2012-ben is Veterán traktorok majálisa 2012-ben is Az őszibúza-vetőmaggal együtt juttatták ki a műtrágyát a földre Az őszibúza-vetőmaggal együtt juttatták ki a műtrágyát a földre
Új Axiál-telephely épült Dombóváron Új Axiál-telephely épült Dombóváron Látogatói csúcs és jó piaci hírek a bajai Axiál Szakmai Napokon Látogatói csúcs és jó piaci hírek a bajai Axiál Szakmai Napokon X. Axiál Gépkezelői Olimpia X. Axiál Gépkezelői Olimpia
Folytatódik az Axiál telephelyfejlesztési programja Folytatódik az Axiál telephelyfejlesztési programja Takarékos talajművelés összecsukható tárcsás lazítóval Takarékos talajművelés összecsukható tárcsás lazítóval

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013