With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Ökológiai gazdálkodási szaktanácsadás
2013. augusztus 3.    
Ökológiai gazdálkodási szaktanácsadás
Ökológiai gazdálkodási szaktanácsadás

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKI) munkatársai és kiváló felkészültségű szerződött szaktanácsadói 2013 óta ökológiai gazdálkodási szaktanácsadást végeznek az ország több helyszínén. A szaktanácsadás során igazodnak partnereik fejlesztési elképzeléseihez, a megoldandó termelési feladatokhoz, és az adott helyszínre kidolgozott, egyedi megoldásokkal segítik a gazdálkodás sikerét – írja az intézet szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye.

Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
mezőgazdaság, környezetvédelem, vállalkozás, biogazdaság, ökológiai gazdálkodás

A szaktanácsadás lefedi az ökológiai gazdálkodás teljes folyamatát az átállás megtervezésétől a termelés egyes részletein és egészének szervezésén át igény szerint egészen a feldolgozási és értékesítési koncepció kialakításáig. A fejlesztések megvalósítása során folyamatos szakmai konzultációt és rendszeres terepi tanácsadást nyújtanak. Segítik az ökológiai ellenőrzésekre való sikeres felkészülést, valamint tájékoztatják partnereiket az őket érintő jogszabályi változásokról, az ökológiai gazdálkodásban, az adott kultúrában alkalmazható készítményekről, technológiákról, illetve szaporítóanyagokról.

 

Különböző ágazatokra specializálódott munkatársaik a közösségi önellátásra törekvő gazdaságoktól a piaci méretű termelő és feldolgozó üzemekig széleskörű gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, és jelenleg is több on-farm kísérleti helyszínen dolgoznak országszerte. A hazai ismeretek mellett naprakészek a legújabb nemzetközi eredmények és az általános piaci lehetőségek tekintetében is. Továbbá – mint a svájci Forschungsinstitut für biologischen Landbau (FiBL) hazai partnerintézete – az ÖMKi egy-egy speciális fejlesztés megvalósításához a FiBL nemzetközileg elismert szakértői és szaktanácsadói hátterét is be tudja vonni.

 

Az ÖMKi 2012 decembere óta a Vidékfejlesztési Minisztérium által elismert Szakmai Szaktanácsadási Központ, 2013 májusa óta pedig egyben Területi Szaktanácsadási Központ. Szaktanácsadási szolgáltatásaik ennek megfelelően több formában is igénybe vehetők. Közvetlen szerződéssel, vagy az arra jogosult gazdálkodók számára a szaktanácsadási rendszer keretében, a jogszabályi előírásoknak megfelelően 80%-os költségvisszatérítéssel.

 

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013