With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Olcsóbb meder- és támfalépítés gabion technológiával
2012. január 25.    
Olcsóbb meder- és támfalépítés gabion technológiával
Olcsóbb meder- és támfalépítés gabion technológiával

A töltőanyagtól és a felhasznált drót szakítószilárdságától függően a gabion rendszerek igen széles körű felhasználási lehetőséget kínálnak.

Betafence Hungary Zrt.
építés, közlekedés, tájépítészet, talajvédelem

A gabion kosarak feltöltése minden esetben az építés helyszínén történik. Az elkészült teljes gabion szerkezet így a tömegénél fogva biztosítja például meredek rézsűk állékonyságát. Ez a gabion egyik jellemző felhasználási módja, amikor támfalként épül gabion fal – jóval egyszerűbben és olcsóbban, mint egy hagyományos betonfal, amit általában kivált, és nem utolsó sorban látványában is felülmúlja azt.

A meder- és támfalépítési költség harmadára csökkenthető gabion technológia alkalmazásával. További gabion alkalmazási terület a környezet- és árvízvédelem, folyók, vízpartok védelme, mederburkolatok kialakítása úgynevezett gabion matracokkal, azaz nagy alapterületű, de lapos gabionszerkezetekkel. Ezenkívül többek között kertek, épületek díszítésére, burkolására, sőt épületelemként, valamint kerítés és térelválasztó, átlátásgátló és zajvédő fal építésére is népszerű a gabion. Szintén nagy számban alkalmaz gabionrendszereket a hadsereg.

Mindemellett egy gabionrendszer nem csupán önmagában alkalmas például támfal vagy kerítés építésére és különböző építészeti elemek megvalósítására, hanem a hagyományos anyagokkal, megoldásokkal is kombinálható.

Olcsóbb meder- és támfalépítés gabion technológiával

A Csatorna-szigeteki Jersey repülőterének 19 méter magas gabion támfala 1968 óta áll rendületlenül. Az itt felhasznált gabion kosarak 3–5 milliméter átmérőjű horganyzott drótból készültek

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Betafence Hungary Zrt. Betafence Hungary Zrt.

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013