With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Optimális hőmérsékletű borok – borospince nélkül
2013. április 17.    
Optimális hőmérsékletű borok – borospince nélkül
Optimális hőmérsékletű borok – borospince nélkül

A Liebherr kínálatában több mint húszféle borhűtőt találunk, melyek között van egy, illetve két, vagy akár több hűtőzónás is. Ez utóbbi akkor hasznos, ha a borokat – a vöröset és fehéret – különböző hőmérsékletűre szeretnénk hűteni.

Assur Kft.
turizmus, bor, vendéglátás, vállalkozás

Optimális hőmérsékletű borok – borospince nélkül

 

A Liebherr-hűtők elegáns, igényes megjelenésűek. Ez például mint a világítás megoldásában is megnyilvánul: a LED-fények megmutatják a borkínálatot, miközben nem melegítik a belső teret, azaz nem befolyásolják a borok hőmérsékletét.

 

A készülék rázkódásmentesen működik, így halkan üzemel, és a borok megőrzik minőségüket, nem „törnek össze”. A hűtő riaszt, ha nyitva hagytuk az ajtaját, továbbá az ajtó nyitási irányát is megválaszthatjuk.

 

A forgalmazó az Assur Kft. – a cég referenciái között szerepelnek többek között a Four Seasons Grasham Szálloda jéggépei is.

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
Assur Kft. Assur Kft.

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013