With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / Összefognak a hazai élelmiszer-termelők, -gyártók és ...
2012. április 17.    
Összefognak a hazai élelmiszer-termelők, -gyártók és -felhasználók
Összefognak a hazai élelmiszer-termelők, -gyártók és -felhasználók

Megalakult a Magyar Gasztro Térkép Klaszter

A magyar termékek piaci szerepének erősítése, a honi élelmiszer-kereskedelem élénkítése az elsődleges célja az április 16-án, az alapító okirat ünnepélyes aláírásával megalakult Magyar Gasztro Térkép Klaszter egyesülésnek.

élelmiszeripar, feldolgozás, kereskedelem, mezőgazdaság, szálloda, vendéglátás

A Magyar Gasztro Térkép Klaszter biztosítja, hogy az élelmiszerlánc valamennyi szereplője összekapcsolódhasson egy rendszerben - mondta az élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkár. Kardeván Endre a klaszter fontos feladatának nevezte a kiváló minőségű hazai termékek piaci pozícióinak erősítését. Mint mondta, közös érdek, hogy az ország elsősorban hazai alapanyagok felhasználásával képes legyen ellátni a lakosságot biztonságos élelmiszerrel.

A Magyar Gasztro Térkép Klaszter alapító tagjai:

Magyar Termék Non Profit Kft.

Profi Magyarország Zrt.

Élelmezés Vezetők Országos Szövetsége

Tudatos Vásárlók Egyesülete

Kortárs Gasztronómiai és Kulturális Egyesület

Mirbest Csoport

TESCO-Global Áruházak Zrt.

Levegő Munkacsoport

Premium Hungaricum Egyesület

Magyar Gasztro Kontroll Kft.

Infobex Kft.

Chéf Centrum Kft.

A most alakult szakmai összefogás megpróbálja felölelni a Magyarországon működő, az élelmiszer-gazdasághoz kötődő vállalkozásokat, egyéni termelőket. Célja a hazai élelmiszer-kereskedelem élénkítése, a termelők számára biztos piac, a hazai éttermeknek kiváló minőségű hazai alapanyag biztosítása.

A szervezet létrehozott egy „E-piacteret”, amelynek segítségével, az interneten keresztül, könnyebben kapcsolatot teremthet egymással az alapanyag-termelő, a feldolgozó, a kereskedő és a vendéglátó-ipari szakma.

A klaszter tagdíja a kisboltok és a termelők számára hatezer, az éttermeknek tizenkétezer, a gyártó cégeknek százezer forint évente.

Az egyesülés honlapcíme: www.gasztrocontroll.hu. Az alapító tagok várják a csatlakozni kívánó gazdák, éttermek, hotelek, boltok, áruházak, feldolgozók jelentkezését.

(Forrás: VM Sajtóiroda)

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013