With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Pályázatok / Pályázat szociális szövetkezetek támogatására
2013. március 11.    
Pályázat szociális szövetkezetek támogatására
Pályázat szociális szövetkezetek támogatására

Kiírták a pályázatot szociális gazdaság fejlesztésének támogatására a konvergenciarégiókban (TÁMOP-2.4.3.D-2-13/1), valamint a Közép-magyarországi Régióban is (TÁMOP-2.4.3.D-2-13/2). A tomogatottaknak meg kell felelniük mind a szociális gazdaság definíciójának, mind a szövetkezetek alapelveinek.

pályázat, vállalkozás, vidékfejlesztés

A szociális gazdaságban újonnan alapított és működő szervezetek egyaránt pályázhatnak, azonban egy pontosan alátámasztott, részletes üzleti tervezéssel kell megalapozni a modellek gazdasági fenntarthatóságát.

 

A pályázat meghirdetésekor a Közép-magyarországi Régióban a rendelkezésre álló keretösszeg 0,534 Mrd Ft, a hat konvergencia régióban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl) 7,476 Mrd Ft.

 

A konvergencia régiók tekintetében a keretösszeg két benyújtási ütemben áll rendelkezésre, az első ütemben 5,476 Mrd Ft, a második ütemben 2 Mrd Ft.

 

A pályázatok benyújtása a TÁMOP-2.4.3.D-2-13/1 jelű konvergencia kiírásra két ütemben lehetséges. Az első pályázati ütem benyújtása 2013.05.06-tól 2013.06.06-ig, a második ütem benyújtása 2013.09.02-től 2013.10.01-ig lehetséges. A pályázatok elbírálása két szakaszban történik.

 

A TÁMOP-2.4.3.D-2-13/2 KMR kiírásra a pályázatokat egy szakaszban, 2013. május 6-tól 2013. június 6-ig lehet benyújtani.

 

Pályázati dokumentáció itt található: http://www.nfu.hu/content/10686

 

A szociális vállalkozásokról korábbi cikkeink:

 

Hamarosan indulhatnak a szociális vállalkozások fejlesztési projektjei >>

 

A közösségi gazdálkodás megmentheti a kistelepüléseket >>

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013