With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba
2011. július 27.    
Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba
Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba

Minél kisebb egy traktor, annál sokoldalúbbnak kell lennie. Az Axos kompakt méreteinek köszönhetően nagy rugalmassággal végzi a neki szánt feladatokat.

Axiál Kft.
gép, traktor

„Barát, akire lehet számítani, mikor szükség van rá. Minden munkát kedvel, és nem tesz fel kérdéseket. Az egész család megbízik benne, így lesz nélkülözhetetlen társ és támasz. Egy dologban mindenki egyetért: a dolgok nem működnek nélküle” – olvasható a Claas cég Axos traktorcsaládjáról az Axiál Kft. honlapján.

„Minél kisebb egy traktor, annál rugalmasabb is. A teljesítménye maximum 100 LE. Minden gazda megbízható gépre vágyik, ami megbirkózik a gazdaságban lévő összes munkával. Mindezt figyelembe véve gyártottunk egy traktort, melynek fejlesztése folyamán a vállalat minden tapasztalatát felhasználta. Megkérdeztük számtalan gazda és kezelő véleményét, így tudjuk, mire van szükség a termelésben.”

A motorról az ismertető a következőket írja: „Mindegy, hogy teljes vagy részleges terhelés, az Axos mindig a lehető legkisebb üzemanyag fogyasztással dolgozik. A nagyméretű üzemanyagtanknak köszönhetően a hosszú munkanapokon is mellőzhetjük a tankolást. Az új Perkins motor kifejlesztése annak jegyében történt, hogy nagy teljesítményt és megbízhatóságot érhessenek el. Mindehhez tartozik például a mechanikus befecskendezés, töltőlevegő hűtő, és a turbó. A kipufogógáz visszavezetésnek köszönhetően a TIER-3-Motor a környezetével is jól bánik.

Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba

A teljesítmény 74-100 lóerőig terjed. Négy henger, 4,4 liter hengerűrtartalom. Álló helyzetben is dinamikus teljesítmény tartalékra számíthat. A motor erőteljes munkavégzését (minden fordulatszámon) az állandó teljesítmény 300 1/min fordulatszáma, és a 40 %-os forgatónyomaték növekedés biztosítja. Eszerint Ön üzemanyagot takarít meg útközben is, mivel számos alkalmazás lehetővé teszi a vezetést, csökkentett motor teljesítménnyel.”

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
„Mondok egy kulcsszót: kiszámíthatóság!” „Mondok egy kulcsszót: kiszámíthatóság!” Axiál Kft. Axiál Kft. Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül
Veterán traktorok majálisa 2012-ben is Veterán traktorok majálisa 2012-ben is Az őszibúza-vetőmaggal együtt juttatták ki a műtrágyát a földre Az őszibúza-vetőmaggal együtt juttatták ki a műtrágyát a földre Új Axiál-telephely épült Dombóváron Új Axiál-telephely épült Dombóváron
Négy elemből álló Axiál-program a jövő szakembereiért Négy elemből álló Axiál-program a jövő szakembereiért Látogatói csúcs és jó piaci hírek a bajai Axiál Szakmai Napokon Látogatói csúcs és jó piaci hírek a bajai Axiál Szakmai Napokon X. Axiál Gépkezelői Olimpia X. Axiál Gépkezelői Olimpia
Folytatódik az Axiál telephelyfejlesztési programja Folytatódik az Axiál telephelyfejlesztési programja Takarékos talajművelés összecsukható tárcsás lazítóval Takarékos talajművelés összecsukható tárcsás lazítóval

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013