With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül
2011. augusztus 18.    
Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül
Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül

A Claas cég által forgalmazott Rollant bálázógépszéria fő jellemzői a 1.25m x 1.2m bálaméret, a nagy teljesítmény és rendkívüli bálatömörség, valamint a megbízható működés – akár nehéz körülmények között és nedves termény esetén is. Most hat új modell jelent meg ebben a sikeres szériában, melyek közül a „Pro” kivitelűeket hidraulikusan lenyitható aprítódob-fenéklemezzel szereltek fel.

Axiál Kft.
szalmabálázó, bálázó, gép, növénytermesztés

Ritkábban kell kiszállni a fülkéből

A „Pro” jelzés az új Rollant-sorozat megnevezésében azt jelenti, hogy a dobfenéklemez automatikusan, hidraulikusan lenyílik, amikor a rotor eltömődést érzékel. Ezzel egy időben a gépkezelő figyelmeztető hangjelzést kap a fülkében. Az eltömődés gyorsan és egyszerűen megszüntethető a fülke elhagyása nélkül. A gépkezelő így maximális teljesítménnyel dolgozhat, több bálát készíthet naponta.

Az eltömődések egy gombnyomásra megszüntethetők: bekapcsoljuk az automata üzemmódot a Communicator kezelőegységen, így a kések lesüllyednek és a fenéklemez lenyílik, továbbengedve a terményt. Ezután bekapcsolva a TLT hajtást, és amint az eléri a percenkénti 300 fordulatot, a fenéklemez ismét felcsukódik, és dolgozhatunk tovább. Így még ritkábban kell kiszállni a traktor fülkéből.

Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül

 

Kezelőegységek

A CMT (Claas Medium Terminal) és a Communicator kezelőegységek egyaránt alkalmazhatók a Rollant bálázókon. Az összes Claas bálázó – köztük a Rollant is – Isobus rendszerrel felszerelt. A CMT informálja a vezetőt például az összes bálaszámról, a napi vagy óránkénti teljesítményről és a készülő bála állapotáról vagy a dobfenéklemezről. A Communicator egyéb kiegészítő információkkal is szolgál, így pl. lehetséges 20 különböző munkamegbízás mentése a memóriába, nyomon követés a zsineg vagy háló kötözésről, kezelési- és beállítási lehetőségek a csomagolóegységnek.

 

Aktív, nagy teljesítményű rotor

Bizonyos Rollant bálázó típusok Roto Cut (RC) aprítóegységgel vannak felszerelve. A 16 aprítókés 7 cm elméleti vágáshosszt biztosít, és egyenkénti rugós biztosítással van ellátva túlterhelés ellen. A robusztus vágóegység biztosítja a hatékony vágást minden betakarítási körülmény esetén. A fogazott kések duplán edzett acélból készültek, így rendkívüli keménységűek és hosszú élettartamúak.

A Rollant bálázók felszereltségtől függően kézi vagy automatikus zsírozású csapágyakkal vannak ellátva, így akár folyamatos, igen nehéz körülmények közötti munkavégzésre is alkalmasak. A Rollant 374 és 375 között a különbség az MPS II (Maximum Pressure System) rendszer. Az íves elrendezésű, három hengerből álló egység gond nélkül engedi a bálát forogni a kamrában. Ezzel a rendszerrel nagy tömörségű, kerek, jól tömörített bálák készülnek, amelyek kiválóak tárolás szempontjából.

 

Csomagolóval egybeépített változat

A Rollant sorozat is tartalmaz csomagolóval egybeépített bálázót. A bála először néhány másodperc alatt átkerül a bálázóról a csomagolóra egy – a nyitással összehangolt – billenőpadozaton keresztül. A billenőpadozat bal és jobb oldalán lévő vezetőgörgők biztosítják a megfelelő gépkapcsolatot. A csomagolás nagyon rövid ideig tart, a 6 réteg fólia mindössze 35 másodperc alatt kerül a bálára. A gépen 10 tekercs pótfóliát lehet tárolni.

A csomagolóegységre egy CMT (CLAAS MEDIUM TERMINAL) kezelőegység van felszerelve, arra az esetre, ha a gépkezelő mauálisan szeretné kezelni/beállítani a gépet. Ez még kényelmesebbé teszi a gép kezelését. A Rollant 375 Uniwrap gépnek 560/45-22.5-es kerekei vannak. Ez szélesebb felfekvőfelületet eredményez és javítja a súlyelosztást, így csökkentve a talajnyomást.

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
„Mondok egy kulcsszót: kiszámíthatóság!” „Mondok egy kulcsszót: kiszámíthatóság!” Axiál Kft. Axiál Kft. Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba
Veterán traktorok majálisa 2012-ben is Veterán traktorok majálisa 2012-ben is Az őszibúza-vetőmaggal együtt juttatták ki a műtrágyát a földre Az őszibúza-vetőmaggal együtt juttatták ki a műtrágyát a földre Új Axiál-telephely épült Dombóváron Új Axiál-telephely épült Dombóváron
Négy elemből álló Axiál-program a jövő szakembereiért Négy elemből álló Axiál-program a jövő szakembereiért Látogatói csúcs és jó piaci hírek a bajai Axiál Szakmai Napokon Látogatói csúcs és jó piaci hírek a bajai Axiál Szakmai Napokon X. Axiál Gépkezelői Olimpia X. Axiál Gépkezelői Olimpia
Folytatódik az Axiál telephelyfejlesztési programja Folytatódik az Axiál telephelyfejlesztési programja Takarékos talajművelés összecsukható tárcsás lazítóval Takarékos talajművelés összecsukható tárcsás lazítóval

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013