With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / Térítésmentesen igényelhető a tejkvóta
2012. január 4.    
Térítésmentesen igényelhető a tejkvóta
Térítésmentesen igényelhető a tejkvóta

A Magyar Agrárkamara közleménye

kvóta, Agrárkamara, állattartás, állattenyésztés, élelmiszeripar, tej

Térítésmentesen igényelhető 2012. február 28-ig a tejkvóta. A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal a 172/2011. ( XI. 24.) számú közleményében hirdette meg, hogy a nemzeti kvótatartalékból közvetlen értékesítési és beszállítási tejkvótát kérelmezhetnek a termelők, a 60-60 millió kilogrammos keret kimerüléséig – olvasható a Magyar Agrárkamara közleményében.

A kiosztáshoz rendelkezésre álló tejkvóta mennyisége közvetlen értékesítési és beszállítási tejkvóta esetében 60-60 millió kg, melyből a fiatal tejtermelők részére elkülönített keret áll rendelkezésre, melynek mértéke közvetlen értékesítési tejkvótából 5 millió kg, beszállítási tejkvótából 5 millió kg.

Kérelmet az a tejtermelő nyújthat be, aki:

- az ENAR nyilvántartásban szereplő állatállománnyal tejet termel, és azt, vagy az abból előállított tejterméket értékesít.

- az MVH ügyfél-nyilvántartási rendszerében regisztrált, vagy legkésőbb a kérelem benyújtásával egy időben annak benyújtását igazolja.

- nem áll csőd-, felszámolási-, adósságrendezési vagy végelszámolási, illetve gazdálkodási tevékenységével összefüggésben végrehajtási eljárás alatt

- rendelkezik 24 hónapnál idősebb, nőivarú állattal, amely szerepel az ENAR nyilvántartásban, és

- az igénylést megelőző, 2010/2011. kvótaévben az igényelt típus szerinti tejkvótáját legalább 100%-ban teljesítette; kivételt képeznek a fiatal tejtermelők, illetve azon termelők, akik a kvótaigénylés időpontját megelőzően egyáltalán nem, de legalább a kvótaigénylést megelőző két kvótaévben (2009/2010. kvótaévig) nem rendelkeztek egyik típusú tejkvótával sem.

A kérelem a közlemény kihirdetésétől a rendelkezésre álló keret kimerüléséig, de legkésőbb 2012. február 28-ig nyújtható be, a közlemény 1. számú mellékletében található K1000 nyomtatványon („Nemzeti kvótatartalékból történő kvótaigénylés”) a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. címére - 1450 Budapest, Pf.: 31. - postai úton.

Az igényelhető kvóta mennyisége a 2010/2011. kvótaévben a termelő tulajdonában lévő kvóta 100 %-a és a 2010/2011. kvótaévben a termelő tulajdonában lévő kvóta 100 %-át meghaladó teljesítés mennyiségeinek különbözete.

Azon tejtermelő, akitől a tehéntej termékpálya szabályozásában alkalmazott kvótarendszerről szóló 14/2010. (II. 23.) FVM rendelet alapján kvótát vontak meg, de e kvótamennyiség 2011. április 1-jével visszakerült, az csak a megvonás előtti kvótamennyiségen felül (100%) teljesített kvótamennyiséget igényelheti.

Akik a kérelem benyújtását megelőzően nem rendelkeztek tejkvótával, de az egyéb általános feltételeknek megfelelnek, állatállomány alapján egyedenként 7.000 kg közvetlen értékesítési vagy egyedenként 7.000 kg beszállítási tejkvóta adható.

A jóváhagyott kvótamennyiségek után történelmi bázis jogosultságot nem állapítanak meg - emlékeztet a Magyar Agrárkamara közleményében.

(Forrás: Magyar Agrárkamara)

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013