With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Hírek / Tervek a háztáji gazdálkodás újraindítására
2013. május 14.    
Tervek a háztáji gazdálkodás újraindítására
Tervek a háztáji gazdálkodás újraindítására

A minisztérium olyan programot dolgozott ki, amely több tízezer termelőnek biztosít majd jövedelemszerzési lehetőséget a háztáji gazdálkodásban – közölte Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter. Vetőmagjuttatással, az állattartás támogatásával, valamint az integráció segítésével kívánják támogatni a háztáji gazdálkodás újraindítását.

mezőgazdaság, vidékfejlesztés, vállalkozás

A háztáji gazdálkodás újraindításáról beszélt a vidékfejlesztési miniszter Budapesten, miután a szaktárca vezetése egyeztetett a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) ügyvezető elnökségével.

 

A program lebonyolításában a szaktárca számít a NAK tevékeny szakmai közreműködésére is – jelezte a miniszter. Mint mondta, a VM számára a NAK első számú partner. Mivel sok lényeges javaslat – így az új földtörvényé is – van az Országgyűlés előtt, a szaktárca havonta, kéthavonta egyeztet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával, ha pedig szükséges, még gyakrabban - tette hozzá.

 

Győrffy Balázs, a NAK elnöke szintén azt emelte ki, hogy a minisztérium és a köztestület között rendszeres lesz a felsőszintű véleménycsere a jövőben. A szerdai egyeztetés témái közül kiemelte a tanácsadói rendszer szervezettebbé tételének szükségességét, valamint a kamarai tanácsadói rendszer további működtetésének igényét. Az év végével ugyanis megszűnik a tanácsadói hálózat működtetését biztosító uniós forrás, a köztestület ezért a minisztérium támogatását kérte a hálózat további fenntartásához.

 

A NAK elnöke elmondta: megvitatták azt is, hogy a kamara milyen adatokat kérhet majd munkája során a gazdaság szereplőitől, és tárgyaltak az ezt szabályozó kormányrendelet tervezetéről is.

 

(MTI)

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013