With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Kiemelt ajánlatok / Tisztaterek kialakítása könnyűszerkezetes szendvicspanelekkel
2012. október 25.    
Tisztaterek kialakítása könnyűszerkezetes szendvicspanelekkel
Tisztaterek kialakítása könnyűszerkezetes szendvicspanelekkel

A terek tisztasági fokában fontos tényező a belső szennyezőanyag- és csíraforrások minimalizálása is. Ez a helyesen megválasztott anyagminőségű, kis felületi érdességű burkolati elemek alkalmazásával, a helyiségben folytatott gyártástechnológiai tevékenység sorrendjének optimális felépítésével valósítható meg.

ThyssenKrupp Építőelemek Kft.
csarnok, élelmiszerbiztonság, élelmiszeripar, építés

A tisztatér olyan munkaterület, ahol a levegő minőségét, a hőmérsékletet és a páratartalmat megfelelő berendezésekkel szabályozva védik az érzékeny technológiákat a nem kívánt szennyeződésektől.

E fogalomkörhöz szorosan kapcsolódik a környezetvédelem kérdése is, mely egyre inkább előtérbe kerülő szempont, és nagy kihívás a gyártók, forgalmazók, tervezők és kivitelezők számára. A megfelelő környezetvédelmi tanúsítványok a különböző könnyűszerkezetes termékek alkalmazásának fontos kritériumai.

A ThyssenKrupp Építőelemek Kft. által forgalmazott könnyűszerkezetes építőelemek és tartozékok mindegyike – Európában az elsők között – rendelkezik a megfelelő környezetvédelmi tanúsítványokkal. Az építőelem megfelelőségi igazolását szolgáló vizsgálatok minden fázisra kitérnek: az alapanyagtól a gyártáson, csomagoláson, helyszínre szállításon keresztül a termék beépítéséig és annak élettartamáig, valamint egészen az újrahasznosításig. Ezek a dokumentumok a gyártónál és a forgalmazónál is rendelkezésre állnak.

Tisztaterek kialakítása könnyűszerkezetes szendvicspanelekkel

E környezetvédelmi kitérő után visszatérünk a tisztaterekre, melyek alkalmazási területei: a finommechanika, a számítógép hardware gyártás, a mikroelektronika, a mikrobiológia, a gyógyszer-, valamint az élelmiszer- és tápszergyártás. A terek tisztasági foka nem csak a kívülről behozott levegő tisztasági fokától függ, fontos tényező a belső szennyezőanyag- és csíraforrások minimalizálása is. Ez a helyesen megválasztott anyagminőségű, kis felületi érdességű burkolati elemek alkalmazásával, a helyiségben folytatott gyártástechnológiai tevékenység sorrendjének optimális felépítésével valósítható meg. Fontos tényező az úgynevezett nyomáslépcsők létrehozása is, azaz a védendő helyiségben a környezethez képest túlnyomás biztosítása, hogy a használat során a légáramlás a helyiségből kifelé irányuljon.

Fontos tehát a belsőépítészeti megoldások terén az igényes kialakítás, a mennyezet, a padló és a falszerkezetek pormentes burkolása, a jó hő- és hangszigetelés, valamint a felületek tisztíthatósága. Lehetőség szerint kerülni kell a tervezés során a vízszintes felületeket, kiszögeléseket a nyílászárókeretek beépítésénél is.

Mindezen kritériumoknak a ThyssenKrupp Építőelemek Kft. felsőlajosi gyárában készülő keményhab szigetelésű panelek általában megfelelnek.

A speciálisan legalkalmasabb termék közülük az EMS hűtőházi panel. Igény szerint akár 200 mm vastagságban is gyártható, élelmiszeripari követelményekre minősített bevonattal is rendelhető. A panelek 60 mm feletti elemvastagságnál diffúziózáró labirint tömítéssel, 100 mm felett kettős csaphornyos kötéssel, 0,6/ 0,5 mm fegyverzetvastagsággal készülnek, és akár mindkét oldalon sík felülettel is rendelhetők.

Tisztaterek kialakítása könnyűszerkezetes szendvicspanelekkel Tisztaterek kialakítása könnyűszerkezetes szendvicspanelekkel

 

Összefoglalva: a tisztaterek kialakítása minden esetben az igények felmérését követően, a tervező és a kivitelező szoros együttműködésével valósítható meg, pontosan alkalmazkodva a vonatkozó szabványelőírásokhoz.

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
ThyssenKrupp Építőelemek Kft. ThyssenKrupp Építőelemek Kft.

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013