With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Új malmot avattak Gyermelyen
2013. május 3.    
Új malmot avattak Gyermelyen
Új malmot avattak Gyermelyen

Újabb fejezethez érkezett a Gyermelyi Zrt. több mint két évtizedes fejlesztéseinek története: átadták a cég új, kétmilliárd forintból felépült malmát Gyermelyen. A fejlesztéssel tovább javul a mindmáig magyar magántulajdonban lévő vállalat versenyképessége és termelékenysége – írja az avatóünnepségről kiadott közlemény.

élelmiszeripar, vállalkozás

„A Gyermelyi-cégcsoport mára páratlan sikertörténet, hiszen ritka az olyan, hogy egy részvénytársaság a régi szövetkezeti tulajdonosok és leszármazottaik kezében van” – jelentette ki Fazekas Sándor pénteken Gyermelyen, a vállalatcsoport új, kétmilliárd forintból felépült malmának átadó ünnepségén. A vidékfejlesztési miniszter kijelentette: döntően a dolgozók közösségi tulajdonlása miatt a céget a jó gazda gondosságával építették fel és irányítják.

 

„A Gyermelyi-cégcsoport története, a Gyermelyi-csoda maga képviseli a Nemzeti Vidékstratégiában is megfogalmazott célokat: a több lábon állást, a nagy hozzáadott értékű termékek előállítását. A bevétel jelentős részét a folyamatosan fejlesztésekre költi a cég, az alapanyag előállításától a késztermékig minden egy kézben, a közösséget alkotó tulajdonosok kezében van” – fogalmazott a miniszter. Fazekas hozzátette: a cég ezzel versenyre kel a jóval nagyobb és tőkeerősebb nemzetközi piaci szereplőkkel, és nem utolsósorban évente egymilliárd forintnyi adóval járul hozzá a tágabb közösség boldogulásához.

 

Új malmot avattak Gyermelyen

 

A miniszter hangsúlyozta: a piaci sikerben szerepe van a cég arculatának, de sokkal fontosabb a minőség és a vásárlók visszajelzése. „A termőföldtől az asztalig, a vetőmagtól a késztermékig szigorúan ellenőrzött, biztonságos és jó minőségű élelmiszert állít elő a Gyermelyi, amelynek mostani, kétmilliárd forintos beruházása a magyar malomipar új büszkesége” – jelentette ki Fazekas Sándor. Mint elhangzott, a beruházásnak köszönhetően napi 500 tonna lágybúza vagy 150 tonna durumbúza őrölhető.

 

Az eseményen Tóth Béla, a Gyermelyi Zrt. igazgatója a vállalat elmúlt huszonöt évének történetét mutatta be. Mint elmondta, az első malom építését 1986-87 táján az indokolta, hogy addig változó minőségű lisztet tudtak vásárolni a piacon, amelyből nehéz volt állandó minőségű készterméket gyártani. „Ezekben az időkben a hiánygazdaságot lassan felváltotta a versenygazdaság, versenyezni pedig csak a minőséggel lehet” – jelentette ki az igazgató.

 

Új malmot avattak Gyermelyen

 

Új malmot avattak Gyermelyen

 

Az első sikeres évként 1991-et jelölte meg Tóth Béla, amikor bevezették a folyamatos, négyműszakos termelést, ezt követően 1992-ben egységesült a márkanév, és a design. Az azóta eltelt idő a folyamatos fejlesztésekről szólt, a cég számos gabonatárolót, és egyéb létesítményt épített. „A fajlagos mutatók egyértelműen jelzik, hogy a termelés hatékonysága nagyot nőtt a kezdetek óta” – tette hozzá Tóth Béla, majd kiemelte: a Gyermelyi jelenleg is fejleszt, új gabonatároló és egy új lisztcsomagoló épül a cég telephelyén.

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013