With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Pályázatok / Várostérségi Gazdaságfejlesztési Nagydíj 2013
2013. július 1.    
Várostérségi Gazdaságfejlesztési Nagydíj 2013
Várostérségi Gazdaságfejlesztési Nagydíj 2013

A pályázat célja a terület- és gazdaságfejlesztési együttműködések gyakorlati megvalósulási formáit alakító városok és környékük önkormányzatai számára követhető példák találása és széles körű bemutatása, illetve a legjobb gyakorlati példák segítségével a gyakorlatorientált, többszintű és decentralizált területfejlesztés eszköztárának gyarapítása.

pályázat, településfejlesztés

A Magyar Urbanisztikai Tudásközpont a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal támogatásával pályázatot hirdet a Várostérségi Gazdaságfejlesztési Nagydíj elnyerésére. A nagydíjat az arra érdemesnek talált – egészében, vagy jelentős részben megvalósult – várostérségi gazdaságfejlesztési együttműködésű fejlesztések, tervek, akciók és projektek, nyilvános pályázat keretében nyerhetik el.

 

A pályázat célja: thewatchmenshop.com

  • a terület- és gazdaságfejlesztési együttműködések gyakorlati megvalósulási formáit alakító városok és környékük önkormányzatai számára követhető példák találása és széles körű bemutatása,
  • a legjobb gyakorlati példák segítségével a gyakorlat-orientált, többszintű és decentralizált területfejlesztés eszköztárának gyarapítása,
  • a különféle területi szintek és gazdasági szereplők közötti együttműködés lehetséges mechanizmusainak feltárása és bemutatása, a megvalósult várostérségi együttműködési stratégiák jó példáin keresztül,
  • a kiváló teljesítményt nyújtó várostérségi gazdaságfejlesztési együttműködések szereplőinek, közreműködő szakmai és politikusi személyiségeinek elismerése, bemutatása a széles közvélemény számára,
  • a kiváló terület- és gazdaságfejlesztési teljesítmények megörökítése az adott közösség, és a széles közvélemény számára.

 

Pályázatot nyújthat be az a városi vagy városkörnyéki önkormányzat, annak a terület- és gazdaságfejlesztés megvalósításában illetékes szervezete, illetve városok és környékük önkormányzatainak bármilyen módon formalizált együttműködésének képviselője vagy munkaszervezete, amely az akció megvalósításában érdemi szerepvállalással közreműködött.

 

Az adott várostérségi együttműködés fejlődését közvetlenül, érdemben befolyásoló, 2010. évtől kezdődően (azaz ha a pályázat tárgyával kapcsolatos első operatív műveletek legkorábban 2010-ben történtek) dokumentáltan megtervezett és/vagy meg is valósult olyan stratégiai terület- és/vagy gazdaságfejlesztési fejlesztések, tervek, akciók, amelyek tervezésük és/vagy megvalósításuk eljárásával, körülményeivel, eredményeivel jó például szolgálhatnak más várostérségek, városkörnyékek, illetve a terület- és gazdaságfejlesztés más szereplői számára. A benevezhetőség független az egyes együttműködések megvalósulásának jogi formájától.

 

Egy együttműködés, vagy önkormányzat több fejlesztéssel, tervvel, illetve akcióval is pályázhat a díj elnyerésére, és előnyt élveznek azok a fejlesztések, tervek, illetve akciók, amelyek egymást erősítő hatással segítették a térség, vagy annak egy része fejlődését.

 

A pályázatban meg kell jelölni az adott fejlesztés, terv, akció, illetve projekt előkészítésében és létrehozásában érdemben közreműködő további szervezeteket és jelentős szerepet játszó személyeket, mind a közhatalmi, mind pedig a magánszférából.

 

Beadási határidő: 2013. október 15.

 

További információk a MUT honlapján:

http://www.mut.hu/?module=news&action=show&nid=195188

 

Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013