With franck muller swiss replica replica cartier roadster watches replica tag heuer silverstone this exceptional watch, the watchmakers at Le Brassus chose a cutting-edge material that's a first in the watch-making industry: forged carbon, labored utilizing a process lent in the aeronautics industry. Selected because of its excellent resistance and lightness, forged carbon is coupled with a ceramic material for that crown and pushers, with vulcanised rubber. The chronograph can be obtained entirely in forged carbon, in pink gold and carbon, or platinum and carbon.

Cartier Rotonde Replica Replica Watches China www.watchreplical.com

Főoldal / Megoldások / Veterán traktorok majálisa 2012-ben is
2011. november 30.    
Veterán traktorok majálisa 2012-ben is
Veterán traktorok majálisa 2012-ben is

2012 májusában az Axiál Kft. támogatásával rendezik meg a traktorok nyolcadik ünnepét a Nógrád megyei kis faluban, Bokoron. Az Axiál Veterán Traktormajálison mindenki tiszteletét teheti a technika „nagy öregjei” előtt, ahol minimum 30 évnél idősebb veterán traktorokat és stabil motorokat láthatnak a látogatók a kiállításon.

Axiál Kft.
gép, traktor

A veterán traktormajális ötlete Ocskay Zoltán, a Veterán Autó Motor lap főszerkesztőjének fejében született meg, aki bokori lakosként elhatározta, hogy az ottani gazdák veterán gépeinek kiállításával megmutatja, milyen szépség rejlik ezekben a masinákban. Az ötlet meg is valósult, és 2002-ben megrendezték az első traktormajálist Bokoron. Dömsödi Gábor és felesége, Engel Krisztina későbbi bokori polgármesterek is segítettek a rendezvény lebonyolításában. Évről évre nagyobbra nőtt a majális, azonban 2006-ban az ötödik alkalom után a rendezvénynek anyagi nehézségei akadtak. Támogató és pályázati lehetőség hiányában úgy döntöttek, hogy ezek után kétévente tartják majd meg a rendezvényt, hogy csökkentsék a költségeket. 2011-ben az esemény lebonyolítása után a szervezők, miután az utolsót már részben saját pénzükből finanszírozták, lemondtak arról, hogy 2012-ben is rendezhessenek Bokorban traktormajálist.

Az Axiál Kft. ezután döntött úgy, hogy anyagilag támogatja a rendezvényt. Így a jövő évben május 19-én rendezik meg Bokorban – immár nyolcadik alkalommal – az Axiál Veterán Traktormajálist. A cég a rendezőkkel együtt azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az ország legmeghatározóbb veterán mezőgazdasági gépekre épülő rendezvényét építsék fel – írja az Axiál ez ügyben kiadott sajtóközleménye, hozzátéve: a cég, mint az ország egyik legnagyobb, mezőgazdasági és építőipari gépekre, valamint a hozzá kapcsolódó műszaki háttérszolgáltatásokra szakosodott vállalkozása elkötelezett a mezőgazdasági gépesítés iránt.

A piaci szegmens aktív szereplőjeként látja azt a folyamatot, hogy a fiatalok egyre inkább elfordulnak a gépkezelői és -szerelői, valamint a gépészmérnöki szakmától, így a cég megítélése szerint, ha ezen a tendencián nem sikerül változtatni, ezek évek múltán akár hiányszakmává is válhatnak. A megfelelően képzett és szakmájuk iránt elkötelezett gépkezelők és gépészek nélkül azonban nem csak a gépek mögötti háttérszolgáltatás minősége, hanem a korszerű mezőgazdasági termelés is csorbát szenvedhet.

Ezért a cég célkitűzéseivel összhangban támogatják a közép- és felsőfokú gépészeti oktatást, és a szakiskolákat, a bokori rendezvény anyagi hátterének biztosításával pedig szeretnének részt venni a gépészszakma elismertetésében, a szakma szépségeinek bemutatásában, hosszú távon pedig mindezen keresztül hozzájárulni a megfelelő szakmai utánpótlás biztosításához.

(Forrás: Axiál-sajtóközlemény)

Veterán traktorok majálisa 2012-ben is

 

Klikkeljen ide, ha a fentiekkel kapcsolatban további információra van szüksége!
Vissza a lap tetejére 
Kapcsolódó témakörök
Kapcsolódó cikkek
„Mondok egy kulcsszót: kiszámíthatóság!” „Mondok egy kulcsszót: kiszámíthatóság!” Axiál Kft. Axiál Kft. Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba Sokoldalú, megbízható traktor a családi gazdaságba
Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül Szalmabálázó gép – eltömődés nélkül Az őszibúza-vetőmaggal együtt juttatták ki a műtrágyát a földre Az őszibúza-vetőmaggal együtt juttatták ki a műtrágyát a földre Új Axiál-telephely épült Dombóváron Új Axiál-telephely épült Dombóváron
Négy elemből álló Axiál-program a jövő szakembereiért Négy elemből álló Axiál-program a jövő szakembereiért Látogatói csúcs és jó piaci hírek a bajai Axiál Szakmai Napokon Látogatói csúcs és jó piaci hírek a bajai Axiál Szakmai Napokon X. Axiál Gépkezelői Olimpia X. Axiál Gépkezelői Olimpia
Folytatódik az Axiál telephelyfejlesztési programja Folytatódik az Axiál telephelyfejlesztési programja Takarékos talajművelés összecsukható tárcsás lazítóval Takarékos talajművelés összecsukható tárcsás lazítóval

Replica Fendi Shopping Bag Balenciaga Replica Shoulder Bags Replica Celine Blade Bag Gucci Replica jackie bag

 

Jobb oldali bannerek (120x240 px)

 

Jobb oldali bannerek

 


RSSMédiaajánlatImpresszumVidék és Gazdaság © 2013